Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 193
Matka p0lka ciąg dalszy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odezwała się po 3,5 tygodnia i ma do mnie pretensje, że nie traktuję jej wyjątkowo ze względu na to, że jest samotną matką. Mówiłam jej(jak każdej mojej klientce) że gwarancję jaką daję to 10 dni(z reguły każdy ma 7) i gdyby się coś działo to żeby dawała znać - przyjadę i dorobię nieodpłatnie. Tak naprawdę gdybym wykonała coś nie tak, powinno się to pokazać do max 7 dni i czasem zdarza się, że faktycznie ktoś z tego korzysta.
Ciąg dalszy w komentarzach

Link do poprzedniego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/55238387

#grazynacore #p0lka #madka #500plus #bekazpisu #bekazpodludzi #madki #karyna
rozowamirabelka - Matka p0lka ciąg dalszy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odezwała się po 3,5 tygodnia i m...

źródło: comment_1614265156CUDCKWqwFO3Wv1z7kmWUqo.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
@freeszpak: przecież to zwyczajne skomlenie i próba wyłudzenia darmowej usługi. Znam takie 'klientki' i uwierz mi że ignorowanie i brak odpowiedzi to najlepsze co można zrobić. Wykonasz usługę, sumarycznie nie zrobisz nic a nerwy masz zszargane. Jak to u mnie na wsi mówią: raz Cygan przez wieś przechodzi. A jeżeli opka dobrze wykonuje swoje usługi to na pewno na miejsce tej p0lki wskoczy jej 3 inne klientki.
Powiesz pewnie że
  • Odpowiedz
@rozowamirabelka moja różowa prowadzi salon i dojeżdża do klientek, to co ona mi opowiada to jest k---a dramat. Ja w cyrku się już nigdy nie uśmiechnę, dbając o zdrowie psychiczne mojej różowej poprosiłem żeby zrobiła odsiew najgorszej patoli.
  • Odpowiedz
  • 4
Napisz że gwarancję uwzględniasz i zapraszasz do nowo otwartego salonu 35km od miasta. Adres wymyśl
  • Odpowiedz
@rozowamirabelka a ja się dziwię jak wy upubliczniacie msng dla pracy. Chyba że to strona założona a nie profil. Jak strona firmy to per pani powinnaś pisać. To jest prawdziwa rada, a nie przyczepianie się. Szanuj swój czas bo o 9 rano to się odpoczywa. 10 do 18 pisz i tyle
  • Odpowiedz
Jak strona firmy to per pani powinnaś pisać.

@mjfotocompl: wiesz co to netykieta? Pewnie nie, bo za nowy jesteś w internecie. Dawno temu w odległej galaktyce, użytkownicy usenetu stworzyli zbiór zasad w internecie i jedną z nich jest zwracanie się do każdego per Ty, po imieniu lub po nicku, ewentualnie gdy rozmówca wyrazi zgodę to można po nazwisku.
  • Odpowiedz
  • 1
@RussellSuperFan Słowa "W tym głupim kraje" sugeruje, że to inny elektorat, niż elektorat PiSdzielców. Poza tym na hui przy każdej okazji wplatać we wszystko podtekst polityczny...
Jebnięte wypoki.
  • Odpowiedz