Aktywne Wpisy
dom_perignon +313
Kadet20 +44
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Weźmy pod lupę te mityczne przelewy do Chin. Idziesz na gielde, kupujesz btc, przelewasz btc, klient sprzedaje btc. Jeżeli uwiniecie się w pół godziny to kurs zmieni się minimalnie i obie strony nie potrzebują już btc. To dlaczego nie pojawi się firma która po prostu oferuje takie przelewy bitcoinem? Czy nie prościej i taniej jest po prostu użyć paypala?
Albo ta anonimowość, przecież każda transakcja pozostawia ślad. Za 20 lat urząd skarbowy będzie miał odpowiednią komórkę do spraw analizy transakcji btc. A jak będziesz miał firmę to będziesz musiał Vateuszowi podać adres portfela btc. Gdzie wtedy wyniosą się bitcoinowcy i kto ostatni zgasi światło?
Bujda? Może tak, może nie.
#gielda #btc #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez moderatora
Po drugie, kto proponuje i implementuje tego forka? Czy są jakieś społeczne konsultacje czy król Satoshi proponuje zmiany i wszyscy łykają jak pelikany? Przy złocie nie ma króla i nie ma forków. Złoto miało
Kazdy moze zrobic forka btc. Nawet ty mozesz zrobic teraz 10 forkow. I myslisz, ze moje btc beda mniej warte jak zrobisz forka?:)
@hu-nows: Nie, btc będzie droższy :D
@Robol: oczywiście żę prościej.
Dlatego nikt nie uzywa btc. JEDNYNYM zadaniem BTC jest rośnięcie