Aktywne Wpisy
s3b4 +1116
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Około miesiąc temu kupiłem BTC na binance za 1000zl, nie przemyślałem trochę sprawy bo jestem prawnie bezrobotny i chciałbym to wypłacić, no ale wiadomo,niby trzeba płacić 19% dochodowego. Czy jeśli kupiłem btc na binance za pieniądze z mojego konta bankowego, to jakbym chciał je sprzedać np w bitomacie, to mogę mieć spokojna głowę i nie myśleć o żadnych pitach itd? Bo domyślam się, ze lepiej jakby bezpośrednio te pieniądze nie trafiały z giełdy krypto na moje konto bankowe. Dzięki za pomoc z góry.
#btc #bitcoin #crypto #krypto #binance #kryptowaluty
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60319889267126000a8763ac
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: całkowicie to nie, robią to bo muszą i robi to zewnętrzna firma która obsługuje KYC w tych bitomatach, zapis z kamery muszą trzymać pół roku. Ci od bitomatów to ostatnia firma na tej planecie która by chciała ujawnić dane swoich klientów.
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
ilu takich na swiecie - większość, ze w-----i się w btc, zobaczyli po miesiącu ze dalej stoi to sprzedają bo zaraz wakacje się zblizają albo trzeba dach naprawić
#btc #krypto