Wpis z mikrobloga

• 2
@Ptrg ja miałem na myśli, czy trzeba się obnosić ze jest się lgbtqwerty. Przecież to jest na siłę - nie dostają wpierdzielu w miejscach, gdzie nie ma tych oznaczeń.
  • Odpowiedz
@sroobeush:

ja miałem na myśli, czy trzeba się obnosić ze jest się lgbtqwerty.

Osoby LGBT obnoszą się tym, że są LGBT w dość podobny sposób co osoby hetero tym, że są hetero, np trzymając się za ręce z drugą osobą, mówiąc drugiej osobie komplementy w ramach związku itd. Dodatkowo po osobach trans często widać, że są trans.

Przecież to jest na siłę - nie dostają wpierdzielu w miejscach, gdzie nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Ptrg no jasne, bo obsługa sklepu i inni klienci muszą akurat wiedzieć o ich preferencjach seksualnych i wręcz ta wiedza jest potrzebna do przeprowadzenia usługi. Powtórzę - to jest na siłę
  • Odpowiedz
@sroobeush: Oczywiście, że nie muszą tak samo jak nie muszą mieć tego znaczka, napisałem o czym ma informować ten znaczek, swoją orientacje "zdradzamy" na wiele sposobów, w tym na takie co są powszechnie akceptowalne jak np trzymanie się za ręce.
  • Odpowiedz
@sroobeush To nie jest na siłę osoby LGBT lepiej się czują w takich miejscach, bo:
1. Będzie przyjazna dla nich obsługa.
2. Nie spotkają się z nietolerancją od innych klientów, bo taki znaczek działa na sebixów jak off na komary.
Po co osoby hetero obnoszą się ze swoim heteroseksualizmem? To z tego samego powodu chcą tego osoby homo.
  • Odpowiedz