Wpis z mikrobloga

Tak sobie siedziałem na sraczu i miałem rozkminę. A co jeżeli n0rmictwo ma rację i wystarczy przestać wierzyć w najświętszą pigułkę o kolorze czerni i przestać patrzeć na swój mizerny wygląd: tj. 175 cm wzrostu, początkujące zakola i ryj szop sracz. Może wystarczy uderzyć pięścią w stół, wziąć się za siebie, wyjść do ludzi etc. Tak sobie siedzę, bombarduję Drezno i myślę - a może by tak łyknąć czerwoną pigułkę, przecież na wszystko można zapracować tylko trzeba #!$%@?ć. Wpierw się umyję, potem ubiorę coś innego niż flanelowe koszule i dresy z rynku, pójdę do fryzjera i do cyrulika, przestanę chlać tanie browary i płakać na wykopie. Coś tam we łbie mam, zrzucę trochę kilo i zacznę pajacować. Ale wiecie co? To da psi #!$%@?. Weźmy nawet załóżmy, że ten absurdalny pomysł by się ziścił i o zgrozo przyniósł owoce w postaci atencji u k0biety, ba nawet powiedzmy że takiej normalnej tj. nieupośledzonej, niezdeformowanej i bez bombla. Gadka szmatka, opowiadać o niebieskich migdałach to ja potrafię ale ona nawet jeśli będzie ze mną spędzać miło chwile to wyczuje we mnie incela prawika. Zresztą jak tu nie poczuć - przy pierwszym bliższym kontakcie, co wgl brzmi dla mnie absurdalnie, zobaczy że jestem prawikiem. Taka dziewczyna w moim wieku tj. 23 lata nie na jednej knadze skakała i nie jedne nasienie smakowała, wie czego chce a tu przyjdzie taki Mazur co to nigdy za rękę nie trzymał o całowaniu i cimcirimcim już nie mówiąc i co z takim zrobić? Olać, na jego miejsce przyjedzie 10 innych chętnych, którzy wiedzą co się robi i jak się to robi. Także wiem, Ameryki nie odkryłem ale po prostu czuję się lepiej jak wam się wyspowiadałem z kiblowych myśli.
#przegryw #wykopek
  • 36
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mazurski_Separatysta: e no chłopie bo nie jest łatwo. Jak zaczniesz się zachowywać jak człowiek i się ogarniać, to dużo wody upłynie zanim zacznie zmieniać ci się sposób myślenia. Tak samo z kobietami, pierwsze związki pewnie nie wypala, bo nie masz doświadczenia, ale dalej będzie tylko lepiej. Wszyscy musieli przechodzić te drogę, tylko ty zaczniesz później. Za to odpuszczając na starcie lepiej nigdy nie będzie. Nie nauczysz się skakać nie opanowując wcześniej
  • 1
@CormaQes: po pierwsze primo, 4/10 to ja nigdy nie byłem i nigdy nie będę a po drugie słabo mi się widzi rola beciakia, który ma #!$%@? życie przez k0biete, która nie darzy go prawdziwym uczuciem i zawsze w myślach będzie wracała do lat swojej młodości gdzie niejeden chad Adonis ją dosiadał
  • 1
@TenTypZez: to tak nie działa. K0bieta zawsze będzie widziała we mnie #!$%@?ę którym można pomiatać i #!$%@?ć. Zresztą miałem już okres w swoim życiu kiedy byłem dynamiczniejszy oraz przystojniejszy, o wykopie nawet nie słyszałem a nawet miałem bliską koleżankę. Myślisz, że coś się wydarzyło? Błąd, blackpill sam mnie przeorał zanim go poznałem już tutaj
to tak nie działa. K0bieta zawsze będzie widziała we mnie #!$%@?ę którym można pomiatać i #!$%@?ć.

@Mazurski_Separatysta: Czemu stwierdzasz, że tak to nie działa, skoro sam mówisz, że nie masz żadnego doświadczenia i nic o tym nie wiesz?

Social skill to tylko skill, można go wyćwiczyć. I pewnie, niektórzy mają do tego talent od urodzenia. Niektórzy też mają wygląd, przez co mogą nadrobić niedostatki w social skillu. Ty z tego co
  • 2
@TenTypZez: ten cały social skill Ci nic nie da jak jesteś paskudny jak gówno. Uważam, że potrafię zawiązywać kontakty z innymi ludźmi oczywiście na tle akademickim/koleżeńskim. Uważam się też za osobę, która potrafi się wypowiedzieć na różne tematy przed szerszą publiką bo nie jednokrotnie brałem udział w konferencjach naukowych a nawet na jednej zostałem wyróżniony za najlepsze wystąpienie. Umiem rozmawiać z ludźmi ale dla k0biety nigdy nie będę kandydatem na partnera