Wpis z mikrobloga

Ostatnio zauważyłem że ludzie związani z jakaś techniką czy elektroniką są totalnie toksyczni wobec innych na takiej elektrodzie wystarczy że walniesz jakiś błąd ortograficzny czy czegoś nie wiesz to zostaniesz zjechany. To samo na grupkach np informatycznych gdzie ktoś dał zdj swojego stanowiska które było zaaranżowane pod kolor fioletowy (tapeta, ledy i tło pulpitu) oraz postawił tam zwykłe fioletowe jordany lowy i według mnie zdj ładnie wyszło ale informatycy go zwyzywali że się flexuje i że ma takie buty a ma stockowe chłodzenie XDD jak broniłem chłopaka i wstawiłem mema o tym "po co ci buty za 800 jak w ccc masz za 50zł" to dostałem w 10 minut bana na grupce gdzie wrzucane są memy wyzywające kobiety od zmywar i naśmiewające się z śmierci flyoda XD czasami się wstydzę że jestem na kierunku technik informatyk bo toksyczne ulane i zaniedbane s---------y psują wizerunek normalnych ludzi. Musiałem to z siebie wyrzucić
#technikinformatyk #wysryw #gorzkiezale #przegryw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bo w większości spece od samego składania komputerów po technikum c---a się znają i się muszą dowartościować. Ktoś, kto rzeczywiście ma wiedzę może robić małe przytyki do innych, ale jak widzisz typa który pretensjonalnie p----------a się do jakiegoś gówna typu chłodzenie to już wiesz, że się c---a zna na robocie i dla niego przy składaniu komputera każdy musi mieć gamingową stację bojową RGB z klimatyzatorem na procesorze xD
  • Odpowiedz