Aktywne Wpisy
BarLak +19
Hej wykopki zdecydowałem się zorganizować zabawę dzięki której nie dość że można zrobić dobry uczynek to jeszcze można coś zarobić .
Zasady bardzo proste udział biorą osoby które polubiły post plus obserwują tag #shelterbet <---- do obserwacji
Zasady:
Osoba która pierwsza poprawnie wytypuje poprawnie dokładny wynik meczu Tottenham - Chelsea
-Otrzymuje 50zł + 50 zł na wybrane schronisko bądź zbiórkę
Zasady bardzo proste udział biorą osoby które polubiły post plus obserwują tag #shelterbet <---- do obserwacji
Zasady:
Osoba która pierwsza poprawnie wytypuje poprawnie dokładny wynik meczu Tottenham - Chelsea
-Otrzymuje 50zł + 50 zł na wybrane schronisko bądź zbiórkę
rok_linuksa +45
Lisicki wiedział, że ten ksiądz dalej będzie wykorzystywał nieletnich, ale olał ich krzywdę? Obrzydliwiec.
#terlikowski #media #kosciol #religia #wiara #lisicki #rzeczpospolita #polska #bekazprawakow #bekazkatoli #chrzescijanstwo #katolicyzm
powinna powstać komisja śledcza i publicznie przesłuchiwać klechów wysokiego szczebla w TV
Przecież powstała. Pis stworzył, nie słyszałeś? Nie widziałeś w TV?
a no tak, niezależne media i rząd postanowiły wyjaśnić sprawę
w takim razie można się rozejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin: Oglądałeś może jego występy w komicznym programie religijnym "WIerzę", którego prowadzącym był Marek Miśko? Sporo tam pobożnie katolickiego jechania po "papieżu-lewaku" i różnych innych posoborowych odlotach. Uwielbiam tę jego retorykę śliskiej mendy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to ciekaw jestem, dlaczego narodowcy są tak przywiązani do katolickiego tradycjonalizmu, mszy trydenckich i sprzeciwu wobec ekumenizmu, który uznają za zdradę. Skąd to się wzięło.
Zastanawiałem się nad
Tak samo zwolennicy przywrócenia niewolnictwa nie chcieliby być niewolnikami, zwolennicy przywrócenia segregacji rasowej nie chcieliby być czarni, zwolennicy państw wyznaniowych nie chcieliby wyznawać innej religii niż państwowa itd.
To typy przekonane, że "moja racja jest najmojsza" i że "mój zamordyzm jest lepszy niż twój".
A odnośnie rewolucji francuskiej, to zastanawiające
@Trojden: Dzięki, poczytam o tym cos więcej, bo nie miałem o tym pojęcia, a wygląda to bardzo
@Trojden: Chyba maja rację i przed soborem nie mieli problemu z tuszowaniem pedofilii. Sprawy wyszły na jak dopiero po soborze.