Aktywne Wpisy
Gours +46
Ale ten Rożek to jest też pet - nie dziwne, że gość jest w Kanale Zero. Za czasów PiS gość w ogóle nie wchodził w politykę, jak Mazurek wygadywał bzdury o klimacie to też siedział cicho, ale jak trzeba zaatakować rząd, to jest na posterunku xD Typ zrobił teraz film oparty na własnych wyobrażeniach i urojeniach, bo „może tak być i lepiej być przezornym” xD
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dziś rano temperatura -15C a w nocy ma spaść nawet do -21 C (-6F). Od dwóch dni mega pada, każdy siedzi w domu. Liczniki wody zamarzają w co drugim domu, woda musi lecieć z kranu non stop bo nic tu nie jest izolowane.
Co 30 min są planowany wyłączenia prądu na 30 min bo elektrownie są mega przeciążone i nie dają rady.
Wszystko zamknięte sklepy itp.
Mieszkam tu już prawie 5 lat. Kilka lat temu temperatura spadła do -5C przy gruncie.
Ostatnio taki śnieg i temperatura była w XIX w.
#usa #texas #teksas ##!$%@? #zima #snieg #paraliz #sniegboners ##!$%@? #temperatura na pewno nie #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Aha, też na twoim miejscu nie tankowałbym tej zupy zwanej 87 tylko minimum 89
@zexan: Zajmuję się szeroko pojętym IT a z życia jestem bardzo zadowolony.
@haabero: Gdzie?
@Andrzejek13: dobra branża. A jak wygląda historia Twojego pobytu w stanach? Urodziłeś się tam czy może wyemigrowałeś? Jeśli wyemigrowałeś, to co o tym zadecydowało?