Wpis z mikrobloga

Cudowny proszek na porost włosów istnieje?

Wszystkich plusujących zawołam za miesiąc i dam znać czy są efekty.

O co chodzi?
Przez miesiąc będę codziennie stosować ten suplement, ma bardzo dobre opinie i zobaczymy czy dostanę wysypu babyhair.

Kilka miesięcy temu z powodu torbieli straciłam bardzo dużo włosów. Są długie i trochę mi ich szkoda. Jestem ciekawa czy produkt tego typu ma szansę zadziałać i czy dobre opinie blogerek nie są po prostu kupione.

#kosmetycznauliczka

#wlosy #wlosing #mirabelkopomusz #kosmetyki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #suplementy
slepauliczka - Cudowny proszek na porost włosów istnieje? 

Wszystkich plusujących za...

źródło: comment_1613403597AhdlXgEP2QRfSvgzSiD2hl.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
bym musiała myc włosy czesciej niz co 3-4dni

ja myje włosy co 4 dni

tydzień mi sie zdarzy nie myć

#!$%@? baby to są jednak obrzydliwe

a później chcesz zdjąć majty takiej wypudrowanej księżniczki i już przy rozpinaniu guzika w spodniach czuć śledziem
  • Odpowiedz
@slepauliczka po ciąży wypadały mi włosy garściami, próbowałam różnych metod, najbardziej pomogły mi tabletki 'hairvity' i regularne stosowanie szamponu dermedic capilarte na zmianę z Loreal omega 6 na porost włosów
  • Odpowiedz
Mój różowy to stosował i faktycznie chyba coś tam dawało na zagęszczanie i szybkość wzrostu. Ma ten proszek jedną wadę, #!$%@? po nim z ryja xD
  • Odpowiedz
@slepauliczka: kurde dziewczyny, wy chyba nie oczekujecie, że każda skóra głowy i każde mieszki mają takie same potrzeby.. oczywistym jest, że nie na każdego zadziała, co nie znaczy, że #!$%@?. Idealnie byłoby sobie zbadać krew, hormony żeby zobaczyć w czym są braki i dopiero coś uzupełniać. Branie w ciemno selenów, biotyny, może czasami bardziej zaszkodzić (nadmiary niektórych witamin, mikroelementów są gorsze niż niedobór). Wypadanie w zimie to norma, nie można dopuszczać
  • Odpowiedz
@slepauliczka: tak od siebie mogę polecić na przyszłość, od pół roku z małymi przerwami stosuję połączenie wcierki i biotyny z obrazka (biotyna codziennie, wcierka co drugi dzień po myciu), włosy rosną szybciej ale niedawno zauważyłam że pojawiło się ich dużo nowych, jak związałam je w niski warkocz to miałam praktycznie taką grzywkę na boki sięgającą do podbródka, plus zakola prawie zniknęły :D
Z3tkaOak - @slepauliczka: tak od siebie mogę polecić na przyszłość, od pół roku z mał...

źródło: comment_1613421846kCTdUqMgAl2JMq8LeoMYtN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@slepauliczka: nie z autopsji, ale co chwilę gdzieś mi się rzuca w oczy ze babki polecają tabsy Oeparol i zdjęcia baby hair załączały, wiec może nie ściema. Jak już wszyscy coś polecają, to dorzucę cegiełkę, może akurat to Ci siądzie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@slepauliczka: spróbuj pic herbatę ze skrzypu i pokrzywy (o ile nie będzie Ci przeszkadzał posmak zielska, ja tam go lubię ale znam takich co nie przełkną), druga kwestia na poprawienie kondycji włosów to mycie techniką OMO, wypróbuj sobie tez odżywki emolientowe, humektantowe i proteinowe, mi baaardzo poprawiły kondycję włosów, w zależności czego oczekuje używam na przemian. Olejuję tez włosy na maskę. Niby dopiero miesiąc takiej scislej pielęgnacji i włosingu, ale już
lamalamie - @slepauliczka: spróbuj pic herbatę ze skrzypu i pokrzywy (o ile nie będzi...

źródło: comment_1613423274TJgyKLHtpxn2mDF8i7NvAx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz