Wpis z mikrobloga

Cudowny proszek na porost włosów istnieje?

Wszystkich plusujących zawołam za miesiąc i dam znać czy są efekty.

O co chodzi?
Przez miesiąc będę codziennie stosować ten suplement, ma bardzo dobre opinie i zobaczymy czy dostanę wysypu babyhair.

Kilka miesięcy temu z powodu torbieli straciłam bardzo dużo włosów. Są długie i trochę mi ich szkoda. Jestem ciekawa czy produkt tego typu ma szansę zadziałać i czy dobre opinie blogerek nie są po prostu kupione.

#kosmetycznauliczka

#wlosy #wlosing #mirabelkopomusz #kosmetyki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #suplementy
slepauliczka - Cudowny proszek na porost włosów istnieje? 

Wszystkich plusujących za...

źródło: comment_1613403597AhdlXgEP2QRfSvgzSiD2hl.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slepauliczka: ech też chciałałam być regularna, ale kurde to dla mnie za słodkie, no i ten zapach średni, ale to najmniejszy akurat problem. Ale przez to mam jeszcz1/3 to wypicia i nie potrafie wskoczyc w regularność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@slepauliczka: pierwsze 2tyg nawet trzymałam się. Nie wiem jak można to pic z mlekiem bo czytałam takie pomysły, najchętniej dodałabym do tego pol cytryny, ale nie wiem czy czegoś nie zepsuje xD
co do wcierek to piąteczka, nawet mam te grabki, ale kurde boje się że jakbym wcierała codziennie to bym musiała myc włosy czesciej niz co 3-4dni :v
  • Odpowiedz
  • 2
@jatylkozapytac a dzięki, jak to nie zadziała to sprawdzę :D

@kwiatencja ja myje włosy co 4 dni, więc wcierka to zuo ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Myślę, że spokojnie możesz do tego kilka łyżek soku z cytryny dodać :) podobno producent pracuje nad smakiem i za jakiś czas pojawi się nowa wersja
  • Odpowiedz
@slepauliczka: Dla mnie to jest bardzo dobre w smaku :D Piłam przez dwa miesiące, równocześnie stosując wcierki, i niestety zero efektów xD Może jeszcze do tego wrócę, bo mam jeszcze jedno opakowanie

Podobno dobre są też drażetki z merz spezial
  • Odpowiedz
  • 0
@zielona_kulka jest to przyjemniejsze do picia niż len, więc nie widzę potrzeby mieszania z czymś :D myślę, że jak dodasz do soku pomarańczowego to będzie niewyczuwalne, a sok z cytryny ładnie neutralizuje slodycz, więc też się spisze. chyba jakby dodać do koktajlu to też nie poczuje się nic oprócz słodkości :D
  • Odpowiedz
@slepauliczka w smaku dla mnie jest okej, ale wypiłam dwa opakowania i nie zauważyłam totalnie żadnej różnicy odnośnie włosów, w sumie odnośnie niczego. Jakby przelatywało wszystko przeze mnie. Mam też wrażenie, że już bardziej zauważałam zmianę, chociażby w skórze i jej elastyczności, pijąc kolagen z california gold, tylko ten to już ma smak samego białka, fujka. No i wtedy zaczynałam dopiero przygodę z kolagenem, więc może było to dla mnie bardziej
  • Odpowiedz