Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL: Przed wirusem to chyba wszystko było tańsze :) A dlaczego słaby? Maksymalne obciążenie do 450kg to chyba całkiem mocny , a patrząc na pozostałe parametry to są raczej standardowe. Polecasz jakiś inny gryf najlepiej poniżej 1000zł?
A dlaczego słaby? Maksymalne obciążenie do 450kg to chyba całkiem mocny , a patrząc na pozostałe parametry to są raczej standardowe. Polecasz jakiś inny gryf najlepiej poniżej 1000zł?

@abuk123: Bo 450kg to maksymalne obciążenie, testowane "łapiąc" przy tulejach. Maksymalne obciążenie w przysiadzie dla takiego gryfu to 150-200kg? Coś takiego. Takie gryfy nie są sztywne, i sprężynują, co czuć najbardziej właśnie na siadzie, a szczególnie jak dynamicznie wykonasz siad. Do tego radełkowanie
@DywanTv: Faktycznie mocno się wygina. Ja do tej pory trenuję sztangą do 80kg xd i się w ogóle nie wygina jak się na nią nałoży 160-170kg , ale teraz mam zamiar dokupić sobie ciężaru i się trochę cykam że przy 200+ mi się złamie. Ta axxo power 900 wygląda dobrze i wiele osób sobie chwali, ale na razie niestety jest niedostępna( ͡° ʖ̯ ͡°).