Aktywne Wpisy

WielkiNos +202
To zdjęcie przedstawia mężczyznę znajdującego się za barierką mostu w północnej części Londynu. Mężczyzna chciał popełnić samobójstwo jednak w momencie kiedy miał skoczyć zauważyli go przypadkowi przechodnie. Od razu rzucili się na pomoc człowiekowi łapiąc go za nogi, ubranie, głowę. Kilka osób przytrzymywało mężczyznę przez ponad godzinę do czasu przyjazdu pomocy. Spójrzmy na te silne uściski, determinację, współczucie i bezinteresowność ludzkiej pomocy dla całkowicie obcego człowieka.
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
źródło: temp_file4268846798483527866
Pobierz
WielkiNos +190
Nie wiem po co lewactwo walczy o aborcję jak niedługo tak obrzydzą ludziom seks, że ci go nie będą chcieli w ogóle uprawiać. Okazuje się, że nawet założenie dla faceta bielizny erotycznej, która służy tylko do seksu, bo raczej nikt na co dzień nie chodzi w majtkach z dziurą w kroku, nie jest wyrażeniem zgody na seks. Niedługo ludzie będą podpisywać umowę na stosunek w 2 egzemplarzach po jednym dla każdej ze
źródło: temp_file3155949972271260248
Pobierz

Czy warto w 2021 posiadać iPada?
źródło: comment_1613317823yoW4HbIBhdml8mQPYher0L.jpg
PobierzMam macbooka, iPada tez i takie komentarze może napisac osoba, która nigdy dłużej tabletu nie miała w rękach, albo nie ma wyobraźni xd 500 milionów iPadów sprzedanych i dalej rośnie, ale faktycznie nie maja racji bytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1613328681sBAM7iAxqdysBiFvXa0gsG.jpg
PobierzNo ale ja nie
Bo szczerze to wystawiłem swego na sprzedaż aby nabyć air albo pro na m1, nie widzę już zalet iPada, główna był czas działania na bateri ktory stracił racje bytu teraz w przypadku pro na m1.
IPady miały racje
Widzisz i znowu piszesz ze swojego punktu widzenia, mimo tego wszystkiego co napisałem wyżej masz bardzo wąską perspektywę.
źródło: comment_1613334801HpsTK7DJplOuJq0mBqXEP2.jpg
PobierzNeguje natomiast zakup iPada pro z magic keybord i pencilem, całość kosztował mnie ponad 7k, działało to fajnie i długo na bateri. Apple wypuścił m1 i czar prysł z długim działaniem na baterii, teraz w maku mam dłuższy czas na bateri więcej możliwości za mniejsza cenę.
Jeśli ktoś zastanawia się teraz
Takie są fakty.
iPad Pro na ta chwile jest sprzętem za wygórowana cenę i tyle, choćby nie wiem jak naciągał swoje teorie takie są fakty.
Wiec jeśli ktoś ma do wydania te 5-7k zakup macbooka z m1 będzie lepszym wyborem