Aktywne Wpisy

KingaM +41
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

malala777 +148
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

Czy warto w 2021 posiadać iPada?
źródło: comment_1613317823yoW4HbIBhdml8mQPYher0L.jpg
PobierzMam macbooka, iPada tez i takie komentarze może napisac osoba, która nigdy dłużej tabletu nie miała w rękach, albo nie ma wyobraźni xd 500 milionów iPadów sprzedanych i dalej rośnie, ale faktycznie nie maja racji bytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1613328681sBAM7iAxqdysBiFvXa0gsG.jpg
PobierzNo ale ja
Bo szczerze to wystawiłem swego na sprzedaż aby nabyć air albo pro na m1, nie widzę już zalet iPada, główna był czas działania na bateri ktory stracił racje bytu teraz w przypadku pro na m1.
IPady miały
Widzisz i znowu piszesz ze swojego punktu widzenia, mimo tego wszystkiego co napisałem wyżej masz bardzo wąską perspektywę.
źródło: comment_1613334801HpsTK7DJplOuJq0mBqXEP2.jpg
PobierzNeguje natomiast zakup iPada pro z magic keybord i pencilem, całość kosztował mnie ponad 7k, działało to fajnie i długo na bateri. Apple wypuścił m1 i czar prysł z długim działaniem na baterii, teraz w maku mam dłuższy czas na bateri więcej możliwości za mniejsza cenę.
Jeśli ktoś zastanawia się
Takie są fakty.
iPad Pro na ta chwile jest sprzętem za wygórowana cenę i tyle, choćby nie wiem jak naciągał swoje teorie takie są fakty.
Wiec jeśli ktoś ma do wydania te 5-7k zakup macbooka z m1 będzie lepszym