Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +13
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Artur Bandzior, rzekoma ostoja rozumu i godności człowieka z Konfederacji, określa ATORA, podkreślam ATORA jako...
ZACNEGO YOUTUBERA XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Zesrałeś się i śmierdzi, konfederacki pastuchu.
Całe szczęście zdążyłem zgłosić twój wpis przed ocenzurowaniem.
Elo
Tak
Jestem
@wojtas_mks:
* bo chciał żeby media głośniej mówiły o za wysokich podatkach
* bo broni wolności słowa na platformach medialnych
Typowa lewica - pragnie zniesienia własności prywatnej i pełnej cenzury ideologicznej. xDDDD
Dziambor nie zbłaźnił się broniąc wolności słowa, zbłaźnił się nazywając Atora, gościa który fejki powiela masowo i na potęgę, wierząc w najdurniejsze teorie spiskowe "zacnym jutuberem".
A z podatkami, bandzior się zbłaznił, bo stwierdził że media nie informowały o podatkach, co jest oczywistym kłamstwem sprawdzalnym w 30 sekund.
Nie wiem, czemu się do tego czepiać?
Czy blokada dlatego, że ci się nie podoba jest kontent?
Cejro fajnie to ujął: Wolność słowa jest nie dla tych, z którymi się zgadzasz, tylko właśnie dla tych z którymi się NIE zgadzasz.
Komentarz usunięty przez autora