Aktywne Wpisy

WielkiNos +535
Polecam zobaczyć ten kwik kobiet 30+ na widok rolki pewnej położnej, która przedstawiła tylko poparte badaniami dane, że po 30 zmniejsza się płodność i wzrasta ryzyko wad płodu.
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
źródło: temp_file5990638734926950544
Pobierz
WildAnimal +200

Co ja mam w końcu opisywać w tej pracy? Czy mam tylko opisywać działanie aplikacji pomijając kod i jego opis typu "to jest repozytorium tej encji i pobiera takie i takie dane z bazy w taki i taki sposób" i tak za każdym razem przy użyciu repozytoria, czy może opisać tylko raz użycie repozytoria, raz użycie serwisu wysyłającego wiadomość email, raz przykład wygenerowania formularza? Czy może jeszcze jakoś inaczej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#studbaza #studia #informatyka #programowanie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Miałem kumpla, który robił jakieś kosmosy w ramach pracy. Było tam trochę elektroniki i softu. Jego praca miała paręnaście stron. Powiedział, że nie będzie pisał o rzeczach oczywistych :) Dostał wyróżnienie.
W każdym razie dzięki
Moja inżynierka miała trzydzieści stron. Ale do tego dochodziło kilka rysunków, ze dwadzieścia giga danych i kilka krótkich programów, które zawarłem na końcu pracy. Niby jest to część pracy, ale ani mój promotor, ani nikt z komisji nie chciał, żebym mu drukował kilka tysięcy stron danych przed obróbką.