Wpis z mikrobloga

Ale mnie koleżanka z pracy #!$%@?, mówi że wzięcie urlopu aby tylko przesiedzieć go w domu jest bez sensu, i ona to bierze aby jakoś spędzić ten czas (czyt. Wyjechać). I ciagle mi wypomina że wzięłam ponad tydzień aby spędzić go w domu ( ͡° ʖ̯ ͡°) #problemypierwszegoswiata #pracbaza
  • 79
  • Odpowiedz
@Eyan: a co ją to obchodzi jak wykorzystujesz urlop.. rozumiem partner w związku może mieć uwagi co do twojego życia, albo przyjaciółka prawdziwa, ale koleżanka z pracy ?
Poza tym może dla ciebie spędzenie czasu w domu to jest coś co chcesz zrobić.
  • Odpowiedz
@Jamniki2 no dobrze ja nie mówię że nie, ale napisałeś to tak jakby głupota był odpoczynek w domu XD sam biorę czasem czw i pt wolny po czym całe 4 dni z weekendem leżę jak Knur, oglądam seriale i ogarniam swoje duperele.
  • Odpowiedz
@Eyan: Gdyby nie gowniane lockdowny to nigdy bym nie wzial urlopu zeby siedziec w domu i nic nie robic :p z raz czy dwa sie zdazylo zeby na premiere gry, ale zazwyczaj jest to lot do Polski (emigracja here)
  • Odpowiedz
Ile bym dał za tydzień urlopu w domu bez dzieci. Tylko ja komp/ konsolka piwerko pizza kebs chińczyk i jakieś strasznie niepotrzebne gry. Ale bym sobie #!$%@? tydzień na głupoty
  • Odpowiedz
I ma rację
A te komenty "co ją to obchodzi" "gdzie tak z butami w czyjeś życie, to straszne" no to piszą jakieś mongoły xD
Jak ją zapytano to wyrazila opinię proste xD
  • Odpowiedz
@Eyan: sam czasem tak robię j bardzo to lubię. Nie, nie robię remontów i takich rzeczy. Jeżdżę na rowerze, chodzę na spacery, oglądam seriale, gotuje dobre jedzenie i czytam książki. Wszystko to, na co zazwyczaj nie mam czasu albo muszę robić w pośpiechu. Jeżdżenie w inne miejsca również lubię ale nie jest to dla mnie warunek konieczny żeby mieć udane wakacje.
  • Odpowiedz