@MarcusPlinius: Kiedyś tak zrobiłem, nawet spisałem sobie listę imion które wtedy usunąłem i parę ich było. Poczułem się wtedy jak samiec alfa... Szkoda że te rozmowy były jednostronne ( ͡°ʖ̯͡°)
@Wilczeniec: po 6 miesiącach dalej mam ją na tej poziomej liście na mess. Ostatnio zmieniła fryzurę i profilowe i jest brzydsza. Dobre i to. Szkoda że ekipy też nie zmieniła.
@Hiter: na fb możesz "ograniczyć kontakt". Nie zrobiłem tego bo nwm jak to działa, a jesteśmy w tej samej ekipie i nie chciałem żeby wynikło z tego coś głupiego. Może ona to zrobiła bo z wyjątkiem messa (z którego znika po odświeżeniu) to widuję ją tylko na wspólnych konfach i grupkach. Ze snapa #!$%@?łem bezlitośnie xd.
@benekxd: @MarcusPlinius: Spokojnie, to jest Wykop. Tutaj ludzie lubią chwalić się tym, że przerasta ich wykonanie czynności zajmującej 3 sekundy ( ͡°͜ʖ͡°)
Wyjątkowo celna analiza obecnej sytuacji światowej. Krótko mówiąc Rosja znacząco się umocniła, Europa nie ma nic a Amerykanie prawdopodobnie nas zostawią na rzecz odejścia na Pacyfik. #wojna #ukraina #wojsko
( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1613108690w1XLJCgRGFyiw8ovVTd0UP.jpg
PobierzPoczułem się wtedy jak samiec alfa...
Szkoda że te rozmowy były jednostronne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Hiter to tam jest jakieś pozycjonowanie? Mi często na górze wyskakują osoby z którymi nie zamieniłam nawet wiadomości xD