Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +654
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +318
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Czym się różni szpital od telewizji dlaczego obowiązkowa składka (haracz dla państwa - mafii) zdrowotna jest dobra a państwowa telewizja jest zła, jakiś lewicowiec może mi wytłumaczyć? wołam #neuropa
Oczywiście jestem przeciwny temu podatkowi, tak samo jak każdemu innemu poza pogłównym ale śmieszy mnie ta moralność sytuacyjna.
#konfederacja #bekazlewactwa #4konserwy
@gnt_1: jest w tym coś dziwnego, zaskakującego?
Przeczytaj proszę dwa komentarze wyżej. Wszystko jest wyjaśnione dlaczego akurat przeciwko temu podatkowi lewica protestuje. To serio nie jest duży wysiłek intelektualny.
Przecież ludzie się plują o podatki dla bogatych, bo bogatym jesteś w tym kraju i przyjdą do ciebie po hajs jak ledwo stać Cię na mieszkanie i przeżycie w większym mieście
Ty masz coś z głową, że lewactwem nazywasz kogoś, kto taką sytuację krytykuje? Mnóstwo ludzi, którzy z lewicą nie mają nic wspólnego krytykuje ten podatek reklamowy, który jest kolejną przykrywką i złodziejskim drenażem.
@metalowy_pasterz: naucz się człowieku czytać
@metalowy_pasterz: wstaw moją wypowiedź
@kingwing1: swoją wypowiedź masz na samej górze i pełno w niej "lewicowców" w otoczce przewagi jednego podatku nad drugim. Podsumowanie niewiele w niej zmienia, a jedynie wprowadza dysonans.
A teraz cofnij się do mojej wypowiedzi i przeczytaj ją CAŁĄ jeszcze raz.
Policji i wojska też to się tyczy według Ciebie?
wojsko, policja, sądownictwo i może więziennictwo i moooże lasy, państwowe reszta prywatna