Wpis z mikrobloga

#mediabezwyboru szanuję ich w opór za taki #protest

Wiem, że chodzi o ich pieniądze i w innym przypadku nie zrobiliby tego ale w ten sposób mogą zmobilizować i wesprzeć resztę w---------h osób w tym kraju jednocześnie.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jarezz: Taka trochę hipokryzja. Jak d----------i co nowe podatki dla szaraczkow I przesiebiorcow to siedzieli cicho. Teraz im się dostało to płaczą. No ale c--j, może to spowoduje rewolucję w tym kraju.
  • Odpowiedz
@jarezz: Z jednej strony super, z drugiej takie TOK FM popierające chyba każdy inny możliwy podatek, protestuje przeciw podatkowi od reklam, to trochę xD.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RedBaron: rzuca cały czas PiS. Problem w tym, że rozgrywają grupy społeczne pojedynczo. To że media walczą o kasę to fakt. Ja mam nadzieję, że teraz dużo ludzi się w----i po prostu.
  • Odpowiedz
@aret: Nie gadaj głupot bo działania rządu są cały czas krytykowane w mediach, każdy jeden podatek maglowany, każdy jeden protest popularyzowany, trudno żeby wyłączali strony za każdym nowym podatkiem, teraz wyłączyli bo dotyczy bezpośrednio ich co nie znaczy, że winnych przypadkach siedzieli cicho.
  • Odpowiedz
@Tasde: @radek7773: Strasznie mnie śmieszy teraz te bronienie tvnow i innych. Już nie pamiętacie jak w tych telewizjach potrafili jechać po Polsce i Polakach? Onet, wp, TVN, wyborcza święci nie byli i nie są. Fakt jest to może jakiś początek i może w końcu ludzie rusza dupsko sprzed tv i coś się zmieni ale pamięć króciutka...
  • Odpowiedz
@aret jakie tu bronienie? Czytałem gdzieś dobre porównanie
Byl strajk nauczycieli i strajkowali, miesiac później strajk lekarzy i kazdy ma pretensje do lekarzy ze strajkuja jak miesiac wczesniej nie strajkowali z nauczycielami..( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@radek7773: Nie pisze tu tylko o tobie. Na wykopie jak na karuzeli. Raz tak a raz tak. Niby nikt tu TV nie ogląda a oburzenie straszne. Co chwila jazda po wyborczej (słuszna), Onecie itp a teraz wielcy obrońcy wolności prasy i słowa.
  • Odpowiedz
@void1984: Pisanie czy mowienie to nie to samo co zrobili jak ich zabolało. Jeszcze zapewne zarobili na tym więc takie sobie to protestowanie.
  • Odpowiedz