Wpis z mikrobloga

Cześć! Rok temu pomoc z wykopu przeszła moje oczekiwania. Okazaliście ogromne wsparcie dla mojej mamy. Ciężko dobrać mi słowa jak bardzo jesteśmy Wam wdzięczni.

W tym roku znów chciałbym Was prosić o pomoc. Znów chciałbym Was prosić o Wasz 1% podatku.

Aby nie rozpisywać się tutaj zrobiłem znalezisko, gdzie wszystko opisałem.

Link do znaleziska

Dane do przekazania 1%:
Fundacja na rzecz chorych na SM im. Bł. Anieli Salawy. Aby Wasz 1% trafił na konto mojej mamy należy również w rubryce „Cel szczegółowy 1%” wpisać: Subkonto z hasłem: „Maria”

KRS: 0000055578
Jeśli portal nie odnajdzie nr KRS to pomaga dopiero odnalezienie fundacji po nazwie: Fundacja na rzecz chorych na SM im. Bł. Anieli Salawy.
Darowizny na subkonto mamy:
87 1240 4533 1111 0010 9408 6701 przelew z hasłem „Maria”.

#pit #podatki #jedenprocent #pomocy #sm #stwardnienierozsiane
kvbvs - Cześć! Rok temu pomoc z wykopu przeszła moje oczekiwania. Okazaliście ogromne...

źródło: comment_1612868860qALPZkJw9la8X3QOUpSyGq.jpg

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
@kvbvs: nie wiem, czy próbowaliście, ale może warto. Podrzucam temat: leczenie niska dawka naltrexonu (LDN). Zalecane m.in przy SM. To niestandartowa terapia, ale mój tata ma RZS i już leżał w łóżku, nie mógł chodzić, a po kuracji normalnie funkcjonuje, prowadzi samochód, robi wszystko. Tonący brzytwy się chwyta, my tak zrobiliśmy, zaryzykowalismy, mimo ze wielu lekarzy nas wyśmialo. Tata oprócz tego bierze jeszcze arawe, robił tez dłuższe leczenie przeciw pasożytom. Jeszcze
  • Odpowiedz
@kvbvs: Pamiętam jak moja mama nosiła formularze PIT do wypełnienia do pewnej osoby która za 30 zł wszystko wypełniała zgodnie z danymi ale o KRS nawet się nie pytała tylko bez pytania wpisywała numer KRS jakieś fundacji zajmującej się autyzmem. Moja mama nawet nie wiedziała że jakiś KRS można wpisywać.
  • Odpowiedz
@kateis: z tego co Pani doktor nam powiedziała to nie. Też zdajemy sobie sprawę, że samo zachorowanie przez mamę może mieć poważne konsekwencje dlatego staramy się bardzo uważać
  • Odpowiedz
Aktualnie mam ciężką sytuację finansową, ale jak tylko będę mógł, to na pewno postaram się pomóc.
Wiem przez co przechodzisz, byłem tam, zdrowia dla Ciebie i mamy. Trzymajcie się. :)
  • Odpowiedz