Aktywne Wpisy

Co sądzicie o takim trzypunktowym planie geopolitycznym dla Polski?
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
źródło: nato-russia-cartoon
Pobierz
sildenafil +919
Kobieta, która przez 8 lat stalkowała byłego chłopaka, fałszywie oskarżając go o gwałty, molestowanie, napadanie na kobiety czy zoofilię usłyszała niedawno bardzo surowy wyrok: prace społeczne.
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
źródło: temp_file464742750640219561
Pobierz

#neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #kapitalizm #antykapitalizm #bekazlewactwa
źródło: comment_16127742531bUG1P93Xv47PtenCfUHvT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Konrad piiany i niespełna rozumu, sposób na wygranie z PiSem to więcej neoliberalizmu?
Automatyzacja ok, ale z dochodem gwarantowanym, bez tego będzie wojna domowa, no i zanim to u nas nastanie to pewnie z 20-30 lat.
@CynicznyMarksista: XDDD
No, dalej. Dawaj napisz tak pod czyimiś żalami, że jest prostym robolem i dlaczemu un mało zarabia, to zaraz ci wytłumaczą, że nie każdy może być programistą, inżynierem czy lekarzem jak ty hehe, 90% ludzi
@kezioezio: No ale czemu nie? Niespełna rozumu Konrad proponuje by w zamian za jeszcze większe obciążenie biednych ci by w zamian mieli dostać okrągłe nic, a ty to popierasz.
Cały świat zachodni podąża w innym kierunku.
@CynicznyMarksista: No bo z jakiej racji ja mam ich odciążać? Po drugie już napisałem wyżej. Świat zmierza w kierunku automatyzacji, więc należy iść w jakość a nie ilość.
@michal0110: No ale w takim razie po co Ci ludzie byliby potrzebni, skoro tylko przynosiliby straty?
@Chlodny_Pokerzysta: Dzięki za wspaniały argument. Chciałem tylko przypomnieć, że Lewica (np Pani Spurek) wyraźnie mówi, że rodzenie kolejnych dzieci wpływa negatywnie na klimat, więc jest na to rada. Wystarczy przyspieszyć automatyzację, wprowadzić coś na wzór programu "Polityka jednego dziecka" w Chinach i w pewnym momencie pozostaną tylko ludzie potrzebni do obsługi tych maszyn, może miliard, a może dwa. Same plusy.
@kezioezio: To jedynym sprawiedliwym podatkiem według ciebie jest pogłówny( ͡° ͜ʖ ͡°)? Oprócz swoich marzeń sennych w jakim rozwiniętym kraju coś takiego funkcjonuje? I z jakiej racji biedacy mają się na to zgodzić.
@kezioezio: Na przykład z tytułu umowy społecznej.
@CynicznyMarksista: Dobro jednostki > dobro społeczeństwa.
@CynicznyMarksista: Zresztą, dlaczego z racji umowy społecznej to ja mam odciążać ich poprzez wzięcie na siebie większej ilości podatków, a nie oni odciążą mnie poprzez zaprzestanie rozmnażania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
libki piszą takie rzeczy, a potem płacz, jak to możliwe, że PiS wygrywa wybory
@rzwirq2032: No wygrywa przez to, że wmawia się biednym ludziom, że posiadanie dzieci bez odpowiedniej stabilności finansowej to nic złego, a później gdy okazuje się, że nie potrafią żyć inaczej niż od pierwszego do pierwszego, to wyciągają ręce do takich populistów. Dlaczego aby adoptować dziecko, trzeba spełniać warunki mieszkaniowe czy finansowe, a urodzić dziecko może sobie nawet