Aktywne Wpisy
xionacz +1003
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Byłem w piątek u prostytutki. Normalne spotkanie, ale kiedy była na górze to kichnęła mi w twarz.
Bardzo się tym przejęła, przepraszała że ma alergię. Ogólnie bardzo sympatyczna dziewczyna.
Problem w tym że zaskoczyła mnie, bo myślałem że po prostu dochodzi i kichnęła mi na otwarte oczy i usta.
Mówiła że bada się i jest zdrowa, i że od kichnięcia i tak nie mógłbym się niczym poważnym zarazić.
No ale mnie to nie daje spokoju od tamtego czasu czy ten kontakt śliny z oczami czegoś nie mógł przenieść, jakiegoś HIV przykładowo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zawsze zwracam uwagę na bezpieczeństwo, nigdy się nie całuję ani nic takiego a tu takie coś ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem że może się to wydać zabawne, ale mnie nie jest do śmiechu, więc jeśli ktoś zna się na tym to proszę o poważne rady co mam zrobić.
#medycyna #zdrowie #divyzwykopem #roksa #lekarz
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #601fceb4863b1f000a13074b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Ślina, wydzielina z dróg oddechowych jeśli nie były zanieczyszczone krwią nie są zakaźne w kontekście HIV.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: marcel_pijak
Jak od tego miałbyś się czymś zarazić to np. przeziębienie, grypa, SARS-CoV2. Następnym razem maseczka dla niej i dla ciebie i historia się nie powtórzy
Zaakceptował: marcel_pijak