#anonimowemirkowyznania Słuchajcie, jest jedna kobieta którą znam od czwartego roku życia. Jak mieliśmy po 17 lat z--------y, ja uniosłem się honorem a ona urodą i charakterem. Minęło 15 lat, miedzy nami jest taka sama chemia, taka chemia że że jprdl, od piętnastu lat niezmienna. Ja rozkręcam działalność, ona ma dwójkę dzieci z dwoma ojcami (tak haha, wiem betaciotomat) Ona sama ma świetne kwalifikacje zawodowe, moi rodzice i jej rodzice, oraz jej wujostwo dosłownie wpychają nas w swoje objęcia mimo bagażu (pośrednio i bezpośrednio) ... robią to już 10 lat. Najlepsze jest to że ja naprawdę chciałbym się z nią nawet pobrać bo przez 15 lat do nikogo nic takiego nie czułem jak do niej. Powiedzcie mi wykopki, to jest j----e przeznaczenie czy wszyscy łącznie z nią i mną się mylimy i nie będzie z tego szczęścia? Czy to jest tak że wszyscy widzą tą chemię i starają się jescze pchnąć bo już ich w-----a ta bezwładność? Tyle zmiennych, tyle chęci, jescze więcej zamiarów. No doradź coś ktoś.
@AnonimoweMirkoWyznania: Znam podobna sytuacje (aczkolwiek bez extra dzieci). Do dziś żyją szczęśliwie. Miłość z piaskownicy. Pobrali się po przejściach ok 30. Ale ona nie ma dzieci z innych związków. A to może być klucz do szczęścia :)
@AnonimoweMirkoWyznania: jeden mój kumpel zostawił żonę patuske i "wrócił" do swojej szkolnej miłosci (ona też zostawiła swojego bo sie nie dogadywali) i póki co same "słitasne focie" od nich, no ale to dopiero 4 miesiace (oboje po 50-tce). jak chcesz, to zapytaj mnie za pół roku czy jeszcze dają radę ;). a co do Ciebie - intercyza i elo
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja bym leciał na żywioł, ale też nigdy nie byłem szczególnie odpowiedzialnym człowiekiem. Najwyżej się rozczarujesz, ale przynajmniej nie będziesz się potem zastanawiał.
@AnonimoweMirkoWyznania: W głowie masz wyidealizowany obraz tej dziewczyny, która już dawno nie jest osobą za którą ją masz. Znaczy zbyt wiele, żeby być tylko przyjaciółką, ale za mało żebyś coś zrobił przez te lata aby była kimś więcej.
@AnonimoweMirkoWyznania: A na święta będzie niezły czworokąt, jeżeli tatusiowie będą chcieli zobaczyć, albo co więcej zabrać do siebie dzieciaki. To zawsze będzie jakiś p------y układ.
@AnonimoweMirkoWyznania: całkiem możliwe, że żyjesz urojeniami. Idealizujesz. A w praktyce mogłoby nie wyjść. Nie ma to jak sprawdzić co będzie. Umówić się parę razy, spędzić parę dni razem, a nawet przespać się. Bo s--s też może wiele zmienić. Pozdro i powodzenia( ͡°͜ʖ͡°)
Słuchajcie, jest jedna kobieta którą znam od czwartego roku życia.
Jak mieliśmy po 17 lat z--------y, ja uniosłem się honorem a ona urodą i charakterem.
Minęło 15 lat, miedzy nami jest taka sama chemia, taka chemia że że jprdl, od piętnastu lat niezmienna.
Ja rozkręcam działalność, ona ma dwójkę dzieci z dwoma ojcami (tak haha, wiem betaciotomat)
Ona sama ma świetne kwalifikacje zawodowe, moi rodzice i jej rodzice, oraz jej wujostwo dosłownie wpychają nas w swoje objęcia mimo bagażu (pośrednio i bezpośrednio) ... robią to już 10 lat.
Najlepsze jest to że ja naprawdę chciałbym się z nią nawet pobrać bo przez 15 lat do nikogo nic takiego nie czułem jak do niej.
Powiedzcie mi wykopki, to jest j----e przeznaczenie czy wszyscy łącznie z nią i mną się mylimy i nie będzie z tego szczęścia?
Czy to jest tak że wszyscy widzą tą chemię i starają się jescze pchnąć bo już ich w-----a ta bezwładność?
Tyle zmiennych, tyle chęci, jescze więcej zamiarów.
No doradź coś ktoś.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #601f4dd5863b1f000a1306bd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ja bym leciał na żywioł, ale też nigdy nie byłem szczególnie odpowiedzialnym człowiekiem.
Najwyżej się rozczarujesz, ale przynajmniej nie będziesz się potem zastanawiał.
Komentarz usunięty przez autora
Powodzenia 乁(❤️ ͜ʖ͡♥)ㄏ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie ma to jak sprawdzić co będzie. Umówić się parę razy, spędzić parę dni razem, a nawet przespać się. Bo s--s też może wiele zmienić.
Pozdro i powodzenia( ͡° ͜ʖ ͡°)