Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Słuchajcie, jest jedna kobieta którą znam od czwartego roku życia.
Jak mieliśmy po 17 lat z--------y, ja uniosłem się honorem a ona urodą i charakterem.
Minęło 15 lat, miedzy nami jest taka sama chemia, taka chemia że że jprdl, od piętnastu lat niezmienna.
Ja rozkręcam działalność, ona ma dwójkę dzieci z dwoma ojcami (tak haha, wiem betaciotomat)
Ona sama ma świetne kwalifikacje zawodowe, moi rodzice i jej rodzice, oraz jej wujostwo dosłownie wpychają nas w swoje objęcia mimo bagażu (pośrednio i bezpośrednio) ... robią to już 10 lat.
Najlepsze jest to że ja naprawdę chciałbym się z nią nawet pobrać bo przez 15 lat do nikogo nic takiego nie czułem jak do niej.
Powiedzcie mi wykopki, to jest j----e przeznaczenie czy wszyscy łącznie z nią i mną się mylimy i nie będzie z tego szczęścia?
Czy to jest tak że wszyscy widzą tą chemię i starają się jescze pchnąć bo już ich w-----a ta bezwładność?
Tyle zmiennych, tyle chęci, jescze więcej zamiarów.
No doradź coś ktoś.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #601f4dd5863b1f000a1306bd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Znam podobna sytuacje (aczkolwiek bez extra dzieci). Do dziś żyją szczęśliwie. Miłość z piaskownicy. Pobrali się po przejściach ok 30. Ale ona nie ma dzieci z innych związków. A to może być klucz do szczęścia :)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jeden mój kumpel zostawił żonę patuske i "wrócił" do swojej szkolnej miłosci (ona też zostawiła swojego bo sie nie dogadywali) i póki co same "słitasne focie" od nich, no ale to dopiero 4 miesiace (oboje po 50-tce). jak chcesz, to zapytaj mnie za pół roku czy jeszcze dają radę ;). a co do Ciebie - intercyza i elo
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: całkiem możliwe, że żyjesz urojeniami. Idealizujesz. A w praktyce mogłoby nie wyjść.
Nie ma to jak sprawdzić co będzie. Umówić się parę razy, spędzić parę dni razem, a nawet przespać się. Bo s--s też może wiele zmienić.
Pozdro i powodzenia( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz