Aktywne Wpisy
tiritto +141
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
miku555 +14
Dlaczego jako argument przeciwko Rosji Polacy używają zarzut, że prowadzi wojnę napastniczą?
Przecież nawet wolna Polska, mimo swej jakże krótkiej historii i relatywnej słabości sama zdążyła już uczestniczyć w kompletnie nieprowokowanej inwazji na Irak...
I nie ma gadania, że przymus sojuszniczy, że teraz wiemy lepiej, czy coś tam...
Nie, już wtedy ta wojna była bardzo kontrowersyjna i wiele krajów NATO odmówiło w niej udziału.
W dalszej przeszłości Polacy też nie byli święci,
Przecież nawet wolna Polska, mimo swej jakże krótkiej historii i relatywnej słabości sama zdążyła już uczestniczyć w kompletnie nieprowokowanej inwazji na Irak...
I nie ma gadania, że przymus sojuszniczy, że teraz wiemy lepiej, czy coś tam...
Nie, już wtedy ta wojna była bardzo kontrowersyjna i wiele krajów NATO odmówiło w niej udziału.
W dalszej przeszłości Polacy też nie byli święci,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Słuchajcie, jest jedna kobieta którą znam od czwartego roku życia.
Jak mieliśmy po 17 lat #!$%@?śmy, ja uniosłem się honorem a ona urodą i charakterem.
Minęło 15 lat, miedzy nami jest taka sama chemia, taka chemia że że jprdl, od piętnastu lat niezmienna.
Ja rozkręcam działalność, ona ma dwójkę dzieci z dwoma ojcami (tak haha, wiem betaciotomat)
Ona sama ma świetne kwalifikacje zawodowe, moi rodzice i jej rodzice, oraz jej wujostwo dosłownie wpychają nas w swoje objęcia mimo bagażu (pośrednio i bezpośrednio) ... robią to już 10 lat.
Najlepsze jest to że ja naprawdę chciałbym się z nią nawet pobrać bo przez 15 lat do nikogo nic takiego nie czułem jak do niej.
Powiedzcie mi wykopki, to jest #!$%@? przeznaczenie czy wszyscy łącznie z nią i mną się mylimy i nie będzie z tego szczęścia?
Czy to jest tak że wszyscy widzą tą chemię i starają się jescze pchnąć bo już ich #!$%@? ta bezwładność?
Tyle zmiennych, tyle chęci, jescze więcej zamiarów.
No doradź coś ktoś.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #601f4dd5863b1f000a1306bd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Z farby na banknotach NBP.
Kurna typie 2 dzieci z 2 ojcami to patologia, a ty w to bagno włazisz. Uosobienie bankomatu, bo mu puszczalska (tak tak "źle trafiła" ale kurna nie dwa razy) locha pół cycka pokazała...
Jej rodzice chcą ją wpakować, bo pewno te jej kwalifikacje zawodowe to trochę mało, żeby utrzymywać siebie + dwa kaszojady. Czemu ci twoi też to robia? Albo sobie tak
@AnonimoweMirkoWyznania: no #!$%@?ście
1. Upewnij się, że to co myślisz o jej uczuciach nie jest wytworem twojej wyobraźni
2. Nie odmawiaj sobie szczęścia z powodu „a bo co ludzie powiedzą”