Wpis z mikrobloga

Czy nhs test jest akceptowalny przy locie do Polski i nie będę mieć kwarantanny? #uk
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Roomeek Nie musisz konkretnie iść do NHSu. Wpisz sobie comminity testing [twoje miasto albo hrabstwo]. Umawiasz się do centrum testowania i po 15-30 minutach masz wynik który jest zatytułowany NHS test. Robiłem już taki 2x (z pracy zachęcali by każdy robił).

Czy puszczają? Nie mam pojęcia. Na grupach piszą że tak, czasem że kręcą nosem. Lecę w piątek na płatnym z certyfikatem, ale na próbę najpierw pokaże im ten NHSu bo
  • Odpowiedz
@Roomeek London Luton Airport, antigen 50f. Podjeżdżasz na parking I robisz wymaz, z tym że musisz mieć dokument tożsamości I pokazać bilet lotniczy. Czekasz do godziny I masz certyfikat.
  • Odpowiedz
@mariuszzdg: Aplikacje o test wypełniłem online o godzinie 11. O 12 już miałem test zrobiony a wynik miałem rano na drugi dzień, więc nawet jeśli trzeba zostać w domu to nie na długo.
  • Odpowiedz
@mariuszzdg Na teście o nic nie pytali. 10 minut i do widzenia. Na kwarantannie też cisza. Mimo że miałem wynik negatywny musiałem siedzieć na kwarantannie 10 dni ponieważ moja żona miała wynik pozytywny. Nie miałem żadnej kontroli ani telefonów. Dzwonili jedynie z nhs do mojej żony i pytali jak się czuje i czy wszystko w porządku ale nie pytali czy jest w domu.
  • Odpowiedz