Wpis z mikrobloga

Kibicowałem #radionowyswiat od samego początku, byłem patronem a w międzyczasie inne Mirki mnie ostrzegali: jak jest M. Jethon to będą krzywe akcje. Olałem podjarany i czekałem na zrealizowanie zapewnień: kontaktu z patronami, wpływem na kształt radia, kontaktem z redaktorami.
Doczekałem się:
- "wywaleniem" Jedlińskiego (który KU$WA! poświęcał się mega i skręcał nawet meble! pamiętam te posty na zamkniętej grupie)
- Patrycja Macjon - out
Tymczasem na #radio357 oraz na ich zamkniętej grupie dla patronów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- podcasty
- (prawie) brak polityki ;)
oraz:
[kolejność przypadkowa]
- Marcel Łukawski :3
- Kuba
- Stelmi
- Niedźwiedź
- Gabi
- Ola Budka
- Hanke
- Tomek Gorazdrowski
- Marta Malinowska
- Marcin Cichoński
- Piotr Kaczkowski :3
- Ernest Zozuń mistrz
- oraz inni których nie wymieniłem
itd :D jak kurła nie kochać tego radia? Apeluję - zostańcie patronami!
LOVE :*
#radio #oswiadczenie
acidd - Kibicowałem #radionowyswiat od samego początku, byłem patronem a w międzyczas...

źródło: comment_1612640443pon6hQ2dk8JlMzPDSSLhHW.jpg

Pobierz
  • 46
@acidd: Jest nas więcej. Mamy starą ekipę trójkową. Kiedyś wymienialiśmy się nagraniami z audycji, spotykaliśmy się aby odsłuchać. Kontakt z większością jest i jest to dość duża grupa wspierająca - nagrane kasety potrafiliśmy wysyłać sobie pocztą ( grupa z wojska)
@acidd: Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Dodałbym, że ani Nowy Świat, ani 357 nie są jak stara Trójka, chociaż to do 357 przeszedł właściwie cały "core" starej Trójki.
Nowy Świat jest wg mnie takim radiem, gdzie jest dużo klasyki muzyki dla bardziej dojrzałych osób - jazz, blues, rock&roll oraz (zdecydowanie za dużo) politykierstwa. Z drugiej strony 357 to bardziej młodzieżowa/rockowa muzyka oraz dużo kultury, sporo publicystyki (życiowe tematy) no i oczywiście