Wpis z mikrobloga

Kibicowałem #radionowyswiat od samego początku, byłem patronem a w międzyczasie inne Mirki mnie ostrzegali: jak jest M. Jethon to będą krzywe akcje. Olałem podjarany i czekałem na zrealizowanie zapewnień: kontaktu z patronami, wpływem na kształt radia, kontaktem z redaktorami.
Doczekałem się:
- "wywaleniem" Jedlińskiego (który KU$WA! poświęcał się mega i skręcał nawet meble! pamiętam te posty na zamkniętej grupie)
- Patrycja Macjon - out
Tymczasem na #radio357 oraz na ich zamkniętej grupie dla patronów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- podcasty
- (prawie) brak polityki ;)
oraz:
[kolejność przypadkowa]
- Marcel Łukawski :3
- Kuba
- Stelmi
- Niedźwiedź
- Gabi
- Ola Budka
- Hanke
- Tomek Gorazdrowski
- Marta Malinowska
- Marcin Cichoński
- Piotr Kaczkowski :3
- Ernest Zozuń mistrz
- oraz inni których nie wymieniłem
itd :D jak kurła nie kochać tego radia? Apeluję - zostańcie patronami!
LOVE :*
#radio #oswiadczenie
acidd - Kibicowałem #radionowyswiat od samego początku, byłem patronem a w międzyczas...

źródło: comment_1612640443pon6hQ2dk8JlMzPDSSLhHW.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd: też byłem zachwycony jak powstało RNŚ, potem emocje opadły, głównie przez profil muzyczny. A 357? super muza dla mnie, a jestem 40+. Słucham od początku, jestem tez patronem, praktycznie od momentu uruchomienia radia nie użyłem spotify. Nawet moja różowa która nigdy nie była fanką trójki co podchodzi jak słucham 357, to pyta co to leci bo fajna muzyczka.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@myszka_szara: Kochanie, niepotrzebie tak uważasz. W takim przypadku sporo ludzi musiałoby być śmieciami, psychicznie chorymi i takimi tam. Jakiś kilkaset tysięcy ludzi na dzisiaj( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz
@freaked: pod kątem tej świeżości to oczywiście próbne loty, "nie tylko hip hop" i tak dalej, ale równie miło mi się słucha Zamachowskiego, Grabaża i Waglewskich (no Wagle to akurat mix pokoleń)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@acidd: rozumiem Cię bardzo. Nawet raczej się zgadzam. Jednak tak jednemu projektowi jak i drugiemu jakie by nie były bardzo kibicuję. To coś nowego, to nowa fala medialna, oby miejsca w Polsce każdemu starczyło. O to się niestety obawiam...o to miejsce, w tak małym kraju może być dość ciasno.
  • Odpowiedz
@pawelpaweld: prawa rynku są bezwzględne, przykładem jestem np. ja i inni: nie podoba się to -> odwołanie subskrypcji i nara. Zdaję sobie sprawę, że warto wspierać takie projekty jak 357 i NŚ, ale jak wchodzi kasa w grę to wybiera się to co nam bardziej pasuje
  • Odpowiedz
357 puszcza słaba muzykę. Nowy świat ma dużo fajnych muzycznie audycji. Slucham głównie w weekendy, raczej omijam polityczne dyskusje. Ale no proszę, czy komuś przeszkadzają jakieś śmieszkowie prztyczki w nos dla PiSu? Mi wręcz przeciwnie, z nich się wolę pośmiać niż się złościć ()
  • Odpowiedz
@acidd: właśnie mi 357 nie podchodzi muzycznie, straszna boomeriada, no ale trójka taka była.
Teraz mając w ramówce audycje Andruszkiewicza, czy młodego Manna to ciężko mi wrócic do starych.
  • Odpowiedz