Wpis z mikrobloga

@panato: tl;dw w sam raz dla szosowców, średnio dla pochłaniaczy górskich kilometrów, ogółem idealny do treningów, a na końcu tabela porównująca do Garmin Edge 530, Edge 830, Element Bolt, Edge 130+, Rider 320, Rider 420
  • Odpowiedz
@Baczy: Ja czekam na 860 v2 z lepszym procesorem (nie mam pojęcia czy coś takiego powstanie) ale byłaby dla mnie idealna. Dobra nawigacja, mogliby dodać takie funkcje ja "zaskocz mnie" i naprawdę byłby to hit dla przeciętnego szwędacza-rowerzysty. No na chwilę obecną 860 jest królem tej kategorii.
  • Odpowiedz
@89neo: Ale pamiętaj, że to i tak sprzęt za 1k, który wiele potrafi. Ja bym dał Brytonowi kredyt zaufania tak samo jak w 2017 z aplikacją... Dzisiaj śmiga, że aż miło więc i może soft urządzeń dopracują. A kwestię wyświetlaczy i szybkości działania może podpatrzą z zegarków z nawigacją i za parę lat będziemy mieć super sprzęt w przystępnych cenach.
  • Odpowiedz
@Baczy: tylko takie i masz do wyboru szczegółowe mapy każdego województwa/topograficzne, szlakowe... Ogółem sztos. Przyznam że zdarzało mi się go brać w góry i z nim chodzić jak z podręczną mapą.
  • Odpowiedz