@Rocky_Zuma_Skye: to ma być baza do przeskoczenia wyżej, czy chcesz pozostać przy 125? Jeżeli to pierwsze to bierz cokolwiek co jest w miarę wygodne i tanie. Jak tak zrobiłem 125->500->1200-> i znów 1200
@tak_tylko_na_chwile: Nie kreśl wszystkich swoja miarą. Od 2016 jeżdżę na samych 125 i w dużym mieście (Ślask here) nie ma potrzeby kupować większej pojemności.
Jeśli z góry zakłada, że będzie chciał duzo podróżować to wtedy lepiej pomyśleć o kat. A. Ale i nie do końca, bo mam kumpla, który już Viaderkiem 125 zrobił prawie 80 000km jeżdżąc od kilku lat po Polsce. Ale on lubi bezdroża, jak tylko ma możliwość to jeździ
@Rocky_Zuma_Skye: nie kupuj nowego w tej cenie, bo będziesz narzekał. Za nieco ponad 7k kupić Keeway rks 125 i będziesz z niego zadowolony. Pulsar ns 125 to też dobra opcja.
@Rocky_Zuma_Skye honda cb125 albo yamahs ybr125 - przynajmniej zachowaja jakas wartosc przy sprzedazy. Jesli pytasz, to automatycznie zakladam, ze ze bardzo sie nie orientujesz w rynku - w takim razie odpusc chinole. Mozna trafic ale zazwyczaj to chlam tracacy na wartosci szybciej niz $GME
@Crea: No ja kupowałem pompę z sv650 i działała ;d jest trochę ludzi mających części, poza tym to prosty sprzęt ;d przejeździłem jeden sezon, wypad na tor i kilka dłuższych tras :d
Jak nie masz więcej niż 190cm to cbr 125 jc50, jest większa od poprzednich cbr 125 i jest to super moto na początek, wygodna, lekka, łatwo się prowadzi, niezawodna jeśli kupiona nie zakatowana, są wersje z ABS, mieści się w budżecie.
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
Jakie moto do 125 cm? Na prawo jazdy kat. B. Na jakie u----i zwracać uwagę (jaka marka itp.)
Komentarz usunięty przez moderatora
Od 2016 jeżdżę na samych 125 i w dużym mieście (Ślask here) nie ma potrzeby kupować większej pojemności.
Jeśli z góry zakłada, że będzie chciał duzo podróżować to wtedy lepiej pomyśleć o kat. A.
Ale i nie do końca, bo mam kumpla, który już Viaderkiem 125 zrobił prawie 80 000km jeżdżąc od kilku lat po Polsce.
Ale on lubi bezdroża, jak tylko ma możliwość to jeździ
Pulsar ns 125 to też dobra opcja.