Wpis z mikrobloga

W zasadzie dla tych co są załadowani w BB to jest nadzieje ze z końcem roku wyjdziecie na plus. Jedyna spółka z tych trzech która ma realne szanse na wzrosty
#gielda
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Narmol: Blackberry kosztowało więcej przed ogłoszeniem rozszerzenia partnerstwa z Baidau niż teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To, że się odbije to pewniak tylko ciekawe kiedy i czy ludzie będą w stanie tyle kisić pieniądze. Ja trzymam.
  • Odpowiedz
  • 0
@miki4ever: tak a kiedy te kina ci się otworzą? Od roku ta firma je kamień z piaskiem na zmianę, chcesz to możesz tam siedzieć nawet i dwa lata to może ci podskoczy cena do 10 xD nie myśl sobie ze skoro mieli kiedyś drogie akcje to do takiej ceny wrócą, bo tak wiele osób sądzi
  • Odpowiedz
@Bejro: Jest w trakcie pivotu. Podpisała kontrakt z Amazonem, będzie podwykonawcą dla producentów samochodów EV.

Ogólnie imo ma spore szanse być 20$+ do końca roku.
  • Odpowiedz
@Narmol: bylbys zaladowany w amc albo gme to pisalbys tak samo - otworza kina, gme przjedzie na e-commerce, bedzie dobrze, w------s sie w blackberry to piszesz o blackberry i ich perspektywach, trzeba bylo wyrzucac jak miales zielono, a nie teraz placz bo -50% i nie wiadomo co robic
  • Odpowiedz
  • 0
@rzep: czekaj, firma od kin będzie się zajmować samochodami elektrycznymi? Popraw mnie jeśli coś złe napisałem ale skoro to prawda to NA PEWNO SIĘ MUSI UDAĆ
  • Odpowiedz
@rzep: Będzie, jak to się skończy nie wiadomo. aktualnie $0.1B EBITDA przy ponad $6B kapitalizacji jest wynikiem aż smutnym. To tak jakby dziecko postawiło stragan z lemoniadą i sprzedawało jedną lemoniadę na miesiąc
  • Odpowiedz
@sner: chyba zartujesz. Na północy AMC nie dość, ze nie ma konkurencji, to jest to po prostu zajebite jakościowo, jak dla mnie poziom wyżej od np. Cinemark.

Osobiście to już się tak przyzwyczaiłem do rozkładanego fotelu w AMC, ze nie chodzę nigdzie indziej.
  • Odpowiedz
@DiorSauvage: Nie mam akcji ani amc ani GME, kupiłem Pfizera ostatnio. Natomiast AMC lubię jako sieć i nie widze opcji, żeby to miło paść, a jak otworzą kina to siła rzeczy kurs skoczy.
  • Odpowiedz
@miki4ever: No dobra trochę się z tym Alamo rozpędziłem, ale AMC nie jest aż takim monopolistom, do tego kina to nie jest dochodowy biznes przez koszty jakie muszą ponosić na rzecz dystrybutorów żeby móc wyświetlać filmy.
  • Odpowiedz