Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +162
Pink_Floyd +5
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Kiedy zaczynałem z AWS, na początku nie mogłem zrozumieć, jak to jest z tymi użytkownikami i kontami. Taka prosta rzecz, jak zarządzanie kontami i użytkownikami w AWS, była naprawdę skomplikowana.
Amazon Web Services nie wskazuje nam wprost jednej, prawidłowej drogi. Można robić to na kilka sposobów, a na dodatek w różnych miejscach.
Napisałem o tym artykuł na blogu, aby ułatwić innym łatwiejsze zrozumienie tematu.
Jeśli jesteście zainteresowani zapraszam na https://lepczynski.it/aws/zarzadzanie-uzytkownikami-ten-lepszy-sposob/
#cloud #aws #amazonwebservices #sso #blog #tutorial #tips #devops #chmura