Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam. Piszę do was bo może pomożecie mi dojść do sensu działania pewnego pracownika. Nie owiając w bawełnę.
Jestem osoboą która decyduje w pośredni i bezpośredni sposób o podwyżkach. Jest u mnie jedne programista. Pracuje tu ok. 2 lat, jego zarobki wynoszą X kwotę, żądał podwyzki rzędu 25%. Miał tam jakąś stosowną argumentację, no ale wiemy jakie są czasy w IT.
Nie zgodziłem się, dałem mu 10% (z 12k
Witam. Piszę do was bo może pomożecie mi dojść do sensu działania pewnego pracownika. Nie owiając w bawełnę.
Jestem osoboą która decyduje w pośredni i bezpośredni sposób o podwyżkach. Jest u mnie jedne programista. Pracuje tu ok. 2 lat, jego zarobki wynoszą X kwotę, żądał podwyzki rzędu 25%. Miał tam jakąś stosowną argumentację, no ale wiemy jakie są czasy w IT.
Nie zgodziłem się, dałem mu 10% (z 12k
Co go skłoni aby zostałw firmie
- podwyżka rzędu 35-40% 4.1% (80)
- podwyżka rzędu 40-50% 11.5% (227)
- podwyżka + premia 5.1% (101)
- daj mu spokój ... 79.3% (1567)
lecoffe +7
Wpadłem w grową depresję. Żadna gra mnie nie cieszy, ostatnie tytuły które naprawdę mnie wciągnęły na długie godziny to RDR2 i Cyberpunk. Szukam czegoś w czym jest dużo dłubania, odkrywania, znajdziek, eksploracji, a jednocześnie czegoś gdzie fabuła nie jest tylko tłem. Bardzo bym prosil o polecenie jakiejś godnej gierki, bo jeszcze wpadnę w szaleństwo i sprzedam kąkuter. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gry #pcmasterrace
#gry #pcmasterrace
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link