Aktywne Wpisy
Blondynka34 +411
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Widzę to codziennie w anerykanskich programach, w Polsce nigdy nie spotkałem i uważałem za zbędny gadżet.
Ale już widziałem kilka opinii że koniecznie robić budując kuchnie.
Ma ktoś takie rozwiązanie? Na etapie budowy koszty małe.
#budujzwykopem #remontujzwykopem #budowadomu
@Moj_Panie: No szczególnie jak musisz wlać ze 2l wody do gara, zdecydowanie świetne rozwiązanie ze szklaneczką
@mr_root: Nice, popatrze :)
W dupie či się poprzewracało
@mr_root: no raczej nie za bardzo, żeby wylewka wyciągana działała masz obciążnik na wężu (inaczej wąż przy chowaniu będzie się plątał) - więc ogólnie jesteś ograniczony wysokością szafki w której wąż się chowa.
@ATAT-2: Po mojemu to jest przerost formy - przeniesienie 2l garnka z wodą to nie jest wyczyn.
Dodatkowo mi jakoś woda + kuchnia gazowa
@ThorPL: dlatego się pytam o zdanie. W Ameryce normalnie stosowane rozwiązanie, w pl również coraz popularniejsze
@ThorPL: dla ciebie czy mnie moze I tak. Ale z biegiem lat czy dla moich rodziców to miałoby już sens
@Moj_Panie: No szczególnie jak musisz wlać ze 2l wody do gara, zdecydowanie świetne rozwiązanie ze szklaneczką
Sorrki Mistrzu, w poście było o dolewaniu, a nie nalewaniu, więc nawet nie pomyślałem, tylko od razu sobie wyobraziłem dolewanie odrobimy wody, a nie nalewanie całego garnka, entschuldigung. Imo i tak rozwiazanie slabe, bo cała para wodna bedzie sie ba tym