Wpis z mikrobloga

• 524
Czołem Mircy!
Za długo już stał i dojrzewał. Miałem go robić z ojcem, niestety zmarł niedawno. Ale plan pozostał. Na wiosnę ruszam z renowacja i mam nadzieję, że latem ruszę nim na ulicę ( ͡º ͜ʖ͡º) wrzucę foto po skończonej robocie.
Pozdrawiam

#motocykle #pokazmotor #chwalesie #robimyshlke
Pobierz Tomba - Czołem Mircy! 
Za długo już stał i dojrzewał. Miałem go robić z ojcem, nieste...
źródło: comment_1612083815ofBqVx090Uy2E3ALCrEZnH.jpg
  • 48
@lysyzlombardu papiery są więc nie powinno być problemu z rejestracją :-) jeszcze jutro będę dzwonic do Wydziału Komunikacji i dowiem się szczegółów. Dowiedz się, bo może bez papierów da się coś zrobić, biorąc pod uwagę, że to zabytek. Mogę popytać i dam znać. Pozdrawiam :-)
Ale plan pozostał. Na wiosnę ruszam z renowacja i mam nadzieję, że latem ruszę nim na ulicę

@Tomba: ale to o tym samym roku mowa? Bo jak tak, to może Cię czekać niespodzianka :>
@Tomba Ja jeszcze swojej nie zarejestrowałem, na wiosnę ogarniam zawieszenie i hamulce, lakier pozostawiam oryginalny i wtedy będę się przebijał przez rejestrację.
rekord c coupe

@Tomba: strzelałbym w lata 70' podejrzewam że bardziej ci się opłaci poszukać modelu w lepszym stanie a z tego wydrzeć co się tan an częći.
Ale to temat rzeka bo te rekordy u niemca stoją w ładnym stanie od 2.5 do 10k euro, rozstrzał cenymy niesamowity.
Ale nawet jakbyś miał wydać 25k cebulionów na chodzący model z innym typem nadwozia i przekładać budę to i tak powinno wyjść
@Shatter po co malować, wolę zostawić oryginalny lakier, bo jest w dobrym stanie. A resztę wyczyścić i zrobić silnik tak naprawdę powinno zająć krócej. Nie jestem amatorem ( ͡º ͜ʖ͡º)