Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8466975090273002343
Pobierz
ZAKAPIOREK +64
dzisiaj kończe 26lvl
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę

Jako pierwsze, tak się zesrałeś i przejąłeś, że aż musiałeś pierwszy zrobić o mnie wpis xD
W ogóle trochę jak sfrustrowany pisałeś.
Gdyby rzeczywiście w moich wpisach było wycie, to byś je zostawił żeby pokazać ludziom jakie jest wycie. Ale ty tego nie zrobiłeś, dyskutowałeś ze mną, a potem jk gdyby nigdy nic, wszystko usunąłeś xD
Jak już piszemy o "cenzurowaniu" i zarzutach o hipokryzję, to przypomnę ci trollu, że wyraźnie napisałem w swoim poście: "rozumiałbym gdybym spamował, bo sam czasem usuwam spam", a ty widze celowo ten fakt ominąłeś, by nie wyjść na anty-merytorycznego szura xD A i tak wyszedłeś, bo ja ci to teraz wytknąłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czyli jak? Moje usuwanie komentarzy jest lepsze niż moje? Oczywiście, bo ja nie usuwam dyskusji. Ja usuwam jedynie spam (na który nawet nie odpowiadam).
Ty ze mną dyskutowałeś, odpowiadałeś mi, a potem patrzę i wszystkie moje wpisy usunąłeś. Bo się ośmieszyłeś ¯\_(ツ)_/¯
Słabym jesteś stalkerem, skoro tego nie zauważyłeś. I w ogóle beka z ciebie, że po tamtej kompromitacji wszedłeś na mój profil szukać na mnie "haków", które nie mają z tobą nic wspólnego xDDD
Taki wasz obraz lewaccy hipokryci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawkow (nope) #bekazlewactwa #bekazpodludzi #urojeniaprawakoidalne (nope) #urojenialewakoidalne #konfederacja #protest #aborcja
źródło: comment_1612032188TchtQMFDkbJhO3UXh28pYq.jpg
PobierzWeź się ju nie kompromituj złodziejski lewaku :D
źródło: comment_1612032258l1zifvRTfYjg9UMaPFxHcj.jpg
Pobierz