Wpis z mikrobloga

@SynGilgamesza: Zrobiłeś o mnie swój wpis więc odpowiem w swoim.

Jako pierwsze, tak się zesrałeś i przejąłeś, że aż musiałeś pierwszy zrobić o mnie wpis xD
W ogóle trochę jak sfrustrowany pisałeś.

Gdyby rzeczywiście w moich wpisach było wycie, to byś je zostawił żeby pokazać ludziom jakie jest wycie. Ale ty tego nie zrobiłeś, dyskutowałeś ze mną, a potem jk gdyby nigdy nic, wszystko usunąłeś xD

Jak już piszemy o "cenzurowaniu" i zarzutach o hipokryzję, to przypomnę ci trollu, że wyraźnie napisałem w swoim poście: "rozumiałbym gdybym spamował, bo sam czasem usuwam spam", a ty widze celowo ten fakt ominąłeś, by nie wyjść na anty-merytorycznego szura xD A i tak wyszedłeś, bo ja ci to teraz wytknąłem ( ͡º ͜ʖ͡º)

Czyli jak? Moje usuwanie komentarzy jest lepsze niż moje? Oczywiście, bo ja nie usuwam dyskusji. Ja usuwam jedynie spam (na który nawet nie odpowiadam).
Ty ze mną dyskutowałeś, odpowiadałeś mi, a potem patrzę i wszystkie moje wpisy usunąłeś. Bo się ośmieszyłeś ¯\_(ツ)_/¯

Słabym jesteś stalkerem, skoro tego nie zauważyłeś. I w ogóle beka z ciebie, że po tamtej kompromitacji wszedłeś na mój profil szukać na mnie "haków", które nie mają z tobą nic wspólnego xDDD

Taki wasz obraz lewaccy hipokryci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#neuropa #bekazprawkow (nope) #bekazlewactwa #bekazpodludzi #urojeniaprawakoidalne (nope) #urojenialewakoidalne #konfederacja #protest #aborcja
B.....e - @SynGilgamesza: Zrobiłeś o mnie swój wpis więc odpowiem w swoim.

Jako pi...

źródło: comment_1612032188TchtQMFDkbJhO3UXh28pYq.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach