Aktywne Wpisy
saji +261
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
starboy9 +151
polactwo to stan umysłu, siedzę sobie na lotnisku do odlotu godzina, a Polacy już się w kolejkę ustawili przy bramce xD obok pełno wolnych miejsc siedzących żeby czasem bez nich nie odlecieli xD
Czy thermomixa da się jakoś namierzyć?
Ktoś mi wbił na chatę wczoraj i z-----ł ....
Oraz trochę gotówki....
xD o dziwo zostawili laptopa i biżuterię ????
Policja w sumie zrobiła zdjc odcisków butów i tyle...
Mimo że deklom złodziejom wypadły 2 części po drodze to policja nie zabezpieczyła tego jako dowód ( powinni to zabrać? Mogą zbadać np odciski palców xd?)
Jak myślicie jaka szansa jest na znalezienie tych leszczy.
Jedyne co mamy to odciski buda bez marki.
0 kamer bo to wies
Świadków też niestety nie ma sąsiad nic nie widział.
Pytaj wszystkich, sprawdzaj miejscowy olx, allegro.
Ale jeżeli nie zasugerujesz w mocny sposób policji takiego działania to palcem nie
Tyle że nie włącza urządzenia ci goście bo zgubili taki magnes który trzeba podłączyć do thermomixa
Nie zbierali odcisków i urządzenie które leżało na którym na pewno by były odciski włamywacza zostawili po prostu na ziemi no tragedia.
Sprawdzali też ślady butów i to
@PrawieJakBordo: Tlumaczylem to juz mu, praktycznie nikt nie wniosl nic nowego do tematu, bo to wszystko juz mu napisalem.
@Wdermn: dlaczego mi nie ufasz XD jeju...
@Wdermn: powinni zabrać i ściągnąć paluchy. Tylko skoro sam nie zauważyłeś, bo leżało gdzieś na ziemi, to może też nie zauważyli. Zadzwoń i powiedz, że masz, albo zawieź im na komisariat.
Paluchy potem się wrzuca w system