Wpis z mikrobloga

jak poderwać młodszą dziewczynę, taką 16-latkę? kiedy moja siora miała elekcje to zobaczyłem, że ma w klasie naprawdę niezłe d--y. szczególnie jedna mi się spodobała. taka młodsza może poleciała by na starszego. może w końcu to moja szansa, ale nie mam pojęcia jakbym miał to rozegrać.
#podrywajzwykopem #kiciochpyta #wychodzimyzprzegrywu #zwiazki
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystoo Ok, doczytałam, że masz 22 lata. Szczerze? Myślę, że to żadna różnica wieku. Po prostu się zakręć gdzieś obok, tak jakbyś startował do równolatki. A kolega piszący o nieogarniętych emocjonalnie ma złe doświadczenia. Ja jestem w takim związku od siedmiu lat i nie podzielam opinii o braku rozgarnięcia. No chyba, że przyciąga cię makijaż jak z fotoszopa i opisy ostrych imprez. To rzeczywiście źle rokuje.
  • Odpowiedz
@Mystoo Powiem ci szczerze, ja z moim facetem bym się nigdy nie zeszła, gdyby startował w realu. Po prostu duża różnica wieku się wydaje przepaścią. Między nami jest ponad 10 lat. W realu byłby dla mnie jakimś panem. W necie był kolegą z gry. To mu dało szansę. A jak znajomość się zrobiła zażyła, to było mi już wtedy obojętne ile ma lat, bo wiedziałam, że gada mi się z nim
  • Odpowiedz
@Mystoo: czyli dla Ciebie kobieta, która nie jest dziewicą jest "przejechana ropucha". Nic nie wymyślam, cytuję Twoje słowa. Wystarczy przeczytać Twoje niektóre wypowiedzi, żeby wiedzieć, że kobiet nie szanujesz i traktujesz je przedmiotowo ¯\_(ツ)_/¯ wbrew temu co myślą wykopowe przegrywy kobieta takie rzeczy wyczuwa. Nie dziw się potem, że żadna Cię nie chce.
  • Odpowiedz
kolega piszący o nieogarniętych emocjonalnie ma złe doświadczenia.

@ryba_twojej_mieczty: fakt ma złe doświadczenia. Całkiem logiczne, że poglądy zwykle biorą się z doświadczeń bo ciężko działać w próżni lub polegać na samym rozumie. Zauważyłem jednak, że odwoływanie się do własnych doświadczeń niesie pewne ryzyko którego wcześniej sobie nie uświadamiałem. Ciekawe kolejne doświadczenie. Dlatego to jest ten moment w którym wycofuję się z dyskusji internetowych w których potrzebuję odwołać się do własnych
  • Odpowiedz
@ryba_twojej_mieczty: obserwacja świata, tworzenie schematów na podstawie doświadczonych statystyk pomaga podejmować decyzje w chwilach niepewności. Oczywiście, że istnieją wyjątki. Prawie zawsze istnieją wyjątki. Stąd choćby powiedzenie "wyjątek który potwierdza regułę". Do każdego należy decyzja jaki schemat woli wybrać mniej czy bardziej prawdopodobny. Zawsze też ludzie mają inne życia, inne środowiska więc i te statystyki mogą się różnić.

Takie ogólne podsumowanie mojego poglądu. Na zakończenie takich rozmów w necie
  • Odpowiedz
@Mystoo: ja ją poznałem na 6obcy i miałem szczęście bo - nie jest ani brzydka ani głupia i można z nią pogadać jak taką 19stką. A co do związku to myślę że jest normalnie dosyć - nie ma ani w------e ani też nie słodzi mi ciągle i nie chce mieć mnie 24/7
  • Odpowiedz
@Mystoo: takie malolaty wbrew pozorom strasznie patrza na wyglad i nie sa takie malo wymajace jak sie o nich mowi wiec lepiej 2x sie zastanow jesli oczywiscie nie jestes przystojniakiem zanim bedziesz startowal bo moze okazac sie ze jak ona cie nie zechce to niezle r------e ci to samoocene.
Czasem wystarczy ze jakies kolezanki powiedza jej cos w stylu "ale przeciez ten chlopak jest brzydki"i po ptakach a takie dziewczynki
  • Odpowiedz