Wpis z mikrobloga

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #imigranci #konfederacja #bekaznarodowcow

Kurcze, barwy szablonu infografiki jakby znajome.

Kojarzą mi się niesamowicie z jednym ugrupowaniem, które aktualnie zasiada w Sejmie.

Ktoś, coś kojarzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.facebook.com/RuchNarodowy/posts/1053957695091838

Wśród komentarzy na FB, wyłapałem jedną perełkę od Pani Pauliny

Tam jest błąd w grafice. Powinno być: BADANIE GRUPY INCEL.

XD
Pobierz N.....t - #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #imigranci #konfederacja #bekaznarodowco...
źródło: comment_1611741211zFyVQz363yGDFYXA6n32v4.jpg
  • 33
@Neubert: Spoko. Rozwiązaniem jest ściąganie kobiet, w Kanadzie chyba 70 % imigrantów muszą stanowić kobiety. Ukrainki czy Białorusinki tylko marzą o tym, by mieć tu pracę i kochającą rodzinę, możemy rozwiązać niskiego współczynnika urodzeń.

Problem, który wytyka RN jest taki, że Ukraińcy przyjeżdżają tutaj i robią za śmieszne stawki, często na czarno, a to jest nieuczciwe.
Ok, a teraz wylicz mi mistrzu, ilu przyjeżdża do nas programistów i innych tego typu specjalistów, a ile taniej siły roboczej.

@Sok_Mandarynkowy: Co to ma do rzeczy, skoro nawet ta tania siła robocza z Ukrainy, często zarabia więcej od naszych rodaków. I to nie jest wina Ukraińców w żadnym wypadku, ale Polaków, którzy mają we krwi mentalność chłopa pańszczyźnianego.

https://pomorska.pl/tak-zarabiaja-ukraincy-w-polsce-tyle-samo-albo-wiecej-od-polakow-stawki/ar/c3-13465065
Ok, a teraz wylicz mi mistrzu, ilu przyjeżdża do nas programistów i innych tego typu specjalistów, a ile taniej siły roboczej.

@Sok_Mandarynkowy: To wylicz proszę. Bo z tego co wiem to narodowcy mają ogromny bol dupska o lekarzy i pielęgniarki że wschodu (słusznie czy nie, teraz bez znaczenia). Z drugiej strony, co jest złego w taniej sile roboczej? Jest zapotrzebowanie i są chętni. Jak ci przeszkadza to możesz podjąć pracę jako
@patykiem_pisane: Bardzo słusznie. Niestety, na ukrainie proceder kupowania dyplomów jest czymś normalnym... Wyobraź sobie, że potem zabieg na tobie przeprowadza ukrainiec z kupionym dyplomem.... Słyszałem to (że kupują dyplomy) od różnych ukraińców, od programistów i pracowników służby med, aż po roboli i taxiarzy/uberowców.
@Neubert: Pomyśleć, że mam jeszcze w domu felietony Korwina, który mówił, że nie przeszkadza mu inny kolor skóry Polaków w przyszłości (przyjął, że żółty po ilości Chińczyków) wskazując, że imigracja jest dobra dla kraju byle tylko imigranci pracowali i się asymilowali.

A skończył w jednym ugrupowaniu z tymi nacjonalistycznymi bezmózgami...