Aktywne Wpisy

kre-dens +20
Nigdy nikomu nie zycze spadku, ale miejsce Puszczy jest dwa poziomy nizej. To klub z miesciny, bez kibiców, bez stadionu oraz bez historii. Typowa wiocha, bo jakis Janusz zachcial pobawic sie w futbol. Ten klubik nawet sie nie klika, nie jest medialny, nie generuje hajsu, doslownie nic pozytywnego. Fajnie bylo, posmialismy sie, ale na ich miejsce jest 10 innych klubów ze stadionami z duzych miast.
#mecz #pilkanozna #
#mecz #pilkanozna #

hejterka99 +8
#tinder #randki
Dobra, muszę to z siebie wyrzucić na świeżo. Moja 'randka' z 17:00 z panem programistą na B2B... Jaki żal, serio.
Gość napisał do mnie pierwszy jakieś 3 tygodnie temu, a ja mu odpisałam dopiero w ten poniedziałek wieczorem. Gadka szmatka online nawet spoko, widać było, że ograny w te śmieszki i teksty.
Ale ze spotkaniem to już trochę na siłę naciskał. Koniecznie dzisiaj, w piątek, bo zaraz jedzie do
Dobra, muszę to z siebie wyrzucić na świeżo. Moja 'randka' z 17:00 z panem programistą na B2B... Jaki żal, serio.
Gość napisał do mnie pierwszy jakieś 3 tygodnie temu, a ja mu odpisałam dopiero w ten poniedziałek wieczorem. Gadka szmatka online nawet spoko, widać było, że ograny w te śmieszki i teksty.
Ale ze spotkaniem to już trochę na siłę naciskał. Koniecznie dzisiaj, w piątek, bo zaraz jedzie do

Chciałbym zaapelować o zwórcenie uwagi na mirka @grr193
Pierwsze co rzuca się w oczy to idiotyzm zawarty w całym poście. Autor w internecie wstawia zdjęcia blotterów LSD i informuje, że planuje je wprowadzić do obrotu.
Autorowi jak dobrze myślę, zależy na tym by ludzie pisali do niego po kontakt, ten da im lewy i dalej sami się domyślacie co może się dziać.
Zwracajcie uwagę na adresy bitcoin jakie wam wysyła jeśli dojdzie do takich rzeczy, pytajcie o szczegóły
Druga kwestia to usuwanie niewygodnych komentarzy. Autor nie chce, żeby ktoś tam napisał, że on przecież może być oszustem.
Piszę, żeby potem nie było wysypów kolejnych płaczących kont, że kogoś oszukali.
uważać bo w 99% to oszust.
#tor #darkweb #uwaga
Komentarz usunięty przez autora