Aktywne Wpisy

Soothsayer +67
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

Wink +17
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do

źródło: image
Pobierz
#mecz #pilkanozna #ekstraklasa
źródło:
PobierzJeszcze parę spadków i może coś się ruszy w mentalności.
https://wykop.pl/link/7691539/puszcza-na-kroplowce-klub-z-niepolomic-zyje-tylko-dzieki-wsparciu-gminy
Puszcza na kroplówce. Klub z Niepołomic żyje tylko dzięki wsparciu gminy
Ja rozumiem wsparcie z miasta, ale tu chodzi bardziej o skalę. W przypadku Niepołomic to już sroga patologia jak prawie 3% budżetu miasta idzie na klub piłkarski. W przypadku Zabrza, Gliwic, Wrocławia są to promile.
Poza tym Puszcza jedzie na licencji warunkowej i jak się utrzymają to będą musieli na poważnie
@slifka_z_pestkom: miasto dopłaca do utrzymania stadionu
edit: a jeszcze dopytam za budowę stadionu to kto zapłacił? miasto czy klub
Miasto dopłaca do utrzymania stadionu bo stadion jest miejski. Może po prostu miasto słabo nim zarządza jak się nie bilansuje.
1 liga:
Arka Gdynia, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Ruch Chorzów, Polonia Warszawa, GKS Tychy.
2 liga:
Polonia Bytom, Hutnik Kraków, Zagłębie Sosnowiec.
3 liga:
Zawisza Bydgoszcz.
Zobacz jak klepią dobrze , kadra narodowa powinna brać przykład jak można grać 😀
@arais_siara @MrFryteczka --- dokładnie to są kozaki z przedmieścia a nie jakieś leszczyki xD