Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
PrzegrywNaZawsze +386
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko
Parę rzeczy jakie pojawiły się podczas pierwszych 10 minut dziś:
- przekonywanie widzów, że Polak o którego sprowadzenie ostatnio był cyrk w tv, nie doznał śmierci mózgu, TYLKO BYŁ W ŚPIĄCZCE.
- pokazywanie jakiegoś doktora (?) który twierdzi, że ma DOWODY na to, że Polak był w ŚPIĄCZCE i gdyby trafił do Polski to ten by go wybudził, gwarantuje...
- opalony płaczący Jakimowicz, ubrał specjalnie okulary, aby widzowie nie cierpieli przez jego łzy (100% serio).
- medyczna KASTA.
- Zachodnia cywilizacja śmierci gorsza niż neandertalczycy, bo ci drudzy opiekowali się chorymi.
- Albicla jako oficjalne źródło informacji (zerknicjie na obrazek poniżej).
Chłop umarł, ale cyrk gra dalej...
#albicla #bekazpisu #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne
@TurboDynamo: poważnie cos takiego powiedzieli w TVN??
Kurde nie spodziewałbym się tego po księdzu i terliku. W sumie to ten drugi już chyba któryś raz z kolei gada bardziej z rigczem niż przedstawiciele pisu, aż dziwne, bo miałem go za jednego z
@Heroina340: no że bioetycznie i zgodnie z nauką KK można zaniechać uporczywej terapii. Jeżeli wiadomo że osoba bez aparatury umrze a podtrzymywanie jej życia godzi w jej godność.
@TragiKomediant: A wiesz co jest najlepsze? Że jeśli nie powstrzymamy tych szaleńców i nie odsuniemy ich od władzy, to im się uda.
Ten żałosny pseudoportal będzie finansowany i reklamowany z naszych pieniędzy. Stanie się oficjalnym miejscem kontaktu i przekazywania informacji. Im więcej będzie zależeć od państwa, tym bardziej wszystkie instytucje, media, ważni ludzie, a nawet firmy będą MUSIAŁY tam być. Aż
https://tvn24.pl/go/audio,14/audio-tak-jest-odcinki,273880/odcinek-211,S01E211,446278
@Heroina340:
Panowie Panowie, pomijacie jeden fakt. Oni nie rozmawiali w ogóle o tym, czy etyczne jest sztuczne podtrzymywanie życia człowieka który de facto nie żyje.
Oni przekonywali telewidzów, że brytyjscy lekarze oszukali nas (w wersji light - popełnili błąd), bo Pan Sławek tylko SPAŁ, jak się obudził to był swiadomy wszystkiego i swoim wzrokiem prosił o transport do Ojczyzny.
@TragiKomediant ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@TragiKomediant: Właśnie znalazłem ten fragment na youtubie i z żenady aż mnie plecy zaczęły boleć i musiałem to rozchodzić. https://youtu.be/oULTJ-YN8BE?t=61