Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 605
Mam takie degenerujące hobby, że co rano oglądam uber-propagandowy program Rachonia na #tvpis

Parę rzeczy jakie pojawiły się podczas pierwszych 10 minut dziś:

- przekonywanie widzów, że Polak o którego sprowadzenie ostatnio był cyrk w tv, nie doznał śmierci mózgu, TYLKO BYŁ W ŚPIĄCZCE.

- pokazywanie jakiegoś doktora (?) który twierdzi, że ma DOWODY na to, że Polak był w ŚPIĄCZCE i gdyby trafił do Polski to ten by go wybudził, gwarantuje...

- opalony płaczący Jakimowicz, ubrał specjalnie okulary, aby widzowie nie cierpieli przez jego łzy (100% serio).

- medyczna KASTA.

- Zachodnia cywilizacja śmierci gorsza niż neandertalczycy, bo ci drudzy opiekowali się chorymi.

- Albicla jako oficjalne źródło informacji (zerknicjie na obrazek poniżej).

Chłop umarł, ale cyrk gra dalej...

#albicla #bekazpisu #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne
Pobierz TragiKomediant - Mam takie degenerujące hobby, że co rano oglądam uber-propagandowy p...
źródło: comment_1611729147nYULZy1RYZEEyGDeFEKRvN.jpg
  • 64
na TVN gdzie był jakiś ksiądz i Terlikowski to oni jako katolicy nie cisneli tej decyzji(tak to zrozumiałem). Mówili że przerwanie takiego uporczywego podtrzymywania życia jest zgodne z KK

@TurboDynamo: poważnie cos takiego powiedzieli w TVN??

Kurde nie spodziewałbym się tego po księdzu i terliku. W sumie to ten drugi już chyba któryś raz z kolei gada bardziej z rigczem niż przedstawiciele pisu, aż dziwne, bo miałem go za jednego z
poważnie cos takiego powiedzieli w TVN??

Kurde nie spodziewałbym się tego po księdzu i terliku. W sumie to ten drugi już chyba któryś raz z kolei gada bardziej z rigczem niż przedstawiciele pisu, aż dziwne, bo miałem go za jednego z większych szurow.

@Heroina340: no że bioetycznie i zgodnie z nauką KK można zaniechać uporczywej terapii. Jeżeli wiadomo że osoba bez aparatury umrze a podtrzymywanie jej życia godzi w jej godność.
- Albicla jako oficjalne źródło informacji (zerknicjie na obrazek poniżej).

@TragiKomediant: A wiesz co jest najlepsze? Że jeśli nie powstrzymamy tych szaleńców i nie odsuniemy ich od władzy, to im się uda.

Ten żałosny pseudoportal będzie finansowany i reklamowany z naszych pieniędzy. Stanie się oficjalnym miejscem kontaktu i przekazywania informacji. Im więcej będzie zależeć od państwa, tym bardziej wszystkie instytucje, media, ważni ludzie, a nawet firmy będą MUSIAŁY tam być. Aż
@Heroina340 wyobraz sobie sytuacje w której człowiek jest de facto warzywem i jedyne co go utrzymuje przy życiu to leki i respirator ktory pompuje powietrze do pluc. To już dawno zostało uregulowane prawnie i w kodeksie etyki lekarskiej. Uporczywa terapia jest strasznym egoizmem, bo w zaspokajasz jedynie własne sumienie, a nie pozwalasz człowiekowi odejść z tego świata. I wielu katolickich księży, filozofow sie z tym zgadza.
@Stachu_a_kto_przy_telefonie:
@Heroina340:

Panowie Panowie, pomijacie jeden fakt. Oni nie rozmawiali w ogóle o tym, czy etyczne jest sztuczne podtrzymywanie życia człowieka który de facto nie żyje.

Oni przekonywali telewidzów, że brytyjscy lekarze oszukali nas (w wersji light - popełnili błąd), bo Pan Sławek tylko SPAŁ, jak się obudził to był swiadomy wszystkiego i swoim wzrokiem prosił o transport do Ojczyzny.