Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +45
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Dziecko mi zausterkowało, że przy odpaleniu apki youtube dostaje komunikat o tym że wypisano się z PSN i trzeba zalogować się ponownie. Po wprowadzeniu tych samych danych co zwykle - kiszka, komunikat jak w załączniku.
Na 100% dobre dane, bo gdy podam inne - od razu wywala komunikat o złym haśle.
Nie jest to kwestia sieci/routera ani zablokowanego konta, bo na komórce i komputerze w tej sieci normalnie się loguję do PSN.
Zresztą 2 dni temu tak było, wczoraj i dzisiaj przez jakiś czas było dobrze... i znowu się dzieje to samo.
Jakieś pomysły?
Błąd 80710016 występuje regularnie z powodu niedostępności samej sieci Playstation Network. Internet jest dostępny, ale w PSN trwają już prace techniczne. Musisz tylko poczekać. Możesz sprawdzić aktualny stan psn na stronie status.playstation.com/en-ua/.
Błąd 80710016 występuje regularnie z powodu niedostępności samej sieci Playstation Network. Internet jest dostępny, ale w PSN trwają już prace techniczne. Musisz tylko poczekać. Możesz sprawdzić aktualny stan psn na stronie status.playstation.com/en-ua/.
@umtali: nie w tym rzecz, nawet poprosiłem szwagra by sprawdził u siebie - i bangla...
@umtali: a co ma latać? Pusty pokój? Nie ma tu ani kłótni rodzinnej, ani mojego odbicia z pindolem na wierzchu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@umtali: najprościej było sprawdzić czy u niego działa :) A infolinia by zaczęła od pieprzenia o portach na routerze
@umtali: #polskiedomy ( ͡º ͜ʖ͡º)