Wpis z mikrobloga

Uf Uf Uf
Mamy to. Dzień obsuwy, Przepraszam bardzo, ale wracamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatecznie dodałem RX 5500 XT w wersji 8 i 4 GB. Odrzucam RX 5600 / 5500. Po prostu nie mogę znaleźć ani jednej aukcji z nimi. Zmieniłem też zakresy cenowe, od teraz jest
Do 1000 zł
1000 - 1500 zł
1500 - 2000 zł
2000 - 3500 zł
Od 3500 zł
Spora zmiana, ale w końcu to jakoś wygląda, a nie że większość jest w najwyższym tierze.
Daty są na 24.01, gdyż wtedy zebrałem dane i planuje żeby wstawić znowu 29.01

Link do wykresów:
https://imgur.com/a/reuqrZ8

Link do arkusza w wersji online:
https://drive.google.com/file/d/16nwbEIyJRGwu7ku6lKM3mJKaocLlBj76/view?usp=sharing

#gpuacl #komputery #pcmasterrace #kartygraficzne #nvidia #amd
bibr - Uf Uf Uf
Mamy to. Dzień obsuwy, Przepraszam bardzo, ale wracamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...

źródło: comment_1611609138gX8rVibkFwM7qQ7BaRkbrw.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
@bibr: 2060S w tej samej cenie co 2070S przecież to nie ma sensu xD ludzi doszczętnie #!$%@?ło i kupują każdy chłam byle kupić bo kociego rozumu dostali i się rzucają jak ceny są 300% większe xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@planarize gratki za złapanie referenta
Niech ci służy. A ja się cieszę bo złapałem w ostatniej chwili gtx 1080 za 1000 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@FLAC: ludzie posprzedawali swoje RTX 2000 i GTX 1000 za grosze z myslą ze w dniu premiery RTX 3000 w tym samym czasie kupia i w ciagu 2-3 dni dostaną. No i nVidia #!$%@?ła wszystkich. Nawet kupić się nie dało xD
  • Odpowiedz
@planarize: gratuluje karty i zebys sraczki dostal ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Poikarz: rzecz jest warta tyle, ile ktos jest w stanie za nia zaplacic. Inni moga debatowac nad oplacalnoscia zakupu wzgledem ich kryteriow finansowych, ale Ciebie zwyczajnie bylo stac i cena satysfakcjonowala do pewnego stopnia, wiec o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szymon465: @bibr:

Taka mała uwaga. Przy dacie 26 i 30 października kolumny są szersze niż pozostałe.

może dlatego, że to przełomowa data wtedy krypto zaczęło moco lecieć w górę i się #!$%@?ł rynek kart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bibr: Ja sobie zacząłem skalpować te karty, od 300-500 zł zarobku na jednej mam, teraz leci do mnie 3070 za 2600 i już jestem z górnikiem umówiony że mu sprzedam ją za 3800 zł, osobiście więcej niż ~2000 złotych za zabawkę bym nie dał bo to kasa w błoto.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@UczesanyPedryl witam brata skalpera ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tylko ja skromnie, bo tylko 2 rtx 3060 ti. Ale sprzedałem od razu po premierze z przebiciem po 500 zł na karcie. Teraz by było po 1200 za jedną kartę
  • Odpowiedz