Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +252
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Jak w wieku 30 lat się przebranżowić np. na elektryka? Przecież nie pójdę do szkoły zawodowej czy czegoś takiego. W internecie widziałem kursy, ale to są kursy dla kogoś jak już jest elektrykiem i chce zdobyć specjalistyczne umiejętności.
#praca #pracbaza #elektryka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #600ed78d7298ba000a3b4f7b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
Powiedzmy sobie prawdę... nie zmienisz już nic w swoim życiu (na 90%). Wybacz, pewnie nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś.
Zawsze można iść pobiegać i yebać Falubaz!
Komentarz usunięty przez autora
Kup albo poszukaj w necie książkę Orlika - Egzamin sep w pytaniach i odpowiedziach
No i coś do podstaw elektrotechniki
Zdaj egzamin na papierek do
Komentarz usunięty przez autora
a teraz mam do 110kV bo tyle potrzebowałem :)
Najwazniejsze to sluchac i sie dopytywac dlaczego cos sie robi tak a nie inaczej, zeby potem wiedziec na co zwracac uwage.
@AnonimoweMirkoWyznania: ja miałem 33 lata gdy pierwszy raz w ręku miałem wkrętarkę i zamykałem oczy jak włączałem bezpieczniki :) a teraz mam firmę elektryczną, zatrudniam ludzi. Przebranżowienie to było jedno z lepszych rzeczy zawodowo jakie mnie spotkały.
miałem w firmie takiego kolesia, który w wieku 40 lat postanowił się przebranżowić, popracował na instalacjach, minęło pół roku to przeniósł się do innej firmy pracować, łącznie po 2 latach swoją DG założył i działa na siebie, zawzięty o pracowity facet był, dużo się uczył na robocie