Aktywne Wpisy

szzzzzz +27
#antykapitalizm #antykonsumpcjonizm #minimalizm #zakupy
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam

Ale ceny picc wystrzeliło w kosmos. Jeszcze rok temu płaciłem 32zł za swoją ulubioną, a teraz 43zł za 32cm (・へ・)

#bhpfailure - > mój tag dla chcących śledzić zdjęcia z różnych budów i to jak łamane jest na nich bhp
#bhp #budownictwo
źródło: comment_16115727727EFciuPyEfLutiazd7LsKF.jpg
PobierzRozwiązaniem tego problemu co najgorsze nie jest jakiś lot w kosmos a zwykły dźwigar kratowy, który przeniesie obciążenie na tę część rusztowania która stoi na gruncie, a do tego dzięki temu, że nie
Tak jak mówisz. Szkolenia w PL to kolejna patologia. Podobnie jak medycyna pracy bardzo często. Ja osobiście najczęściej o---------y ludzi produkcyjnych bo to najczęściej oni sami z siebie coś odpierdziela. Jednak czasem widać że to wina kierownictwa. Mieszkaniówka na rzecz bezpieczeństwa ma małe budżetu stąd często