Wpis z mikrobloga

@twinzpl: Ja się jakoś bardzo nie znam ale koła wyglądają na proste wiec nie było to uderzenie od boku, podłużnice (chyba) wyglądają na proste wiec jeśli było uderzenie od przodu to raczej delikatne, szyby nie stłuczone jak dla mnie niczym się nie różni od pozostałych aut po stłuczce
Ja się jakoś bardzo nie znam ale koła wyglądają na proste wiec nie było to uderzenie od boku, podłużnice (chyba) wyglądają na proste wiec jeśli było uderzenie od przodu to raczej delikatne, szyby nie stłuczone jak dla mnie niczym się nie różni od pozostałych aut po stłuczce

@Dumdeedum: nie widać za dobrze, ale jak poszła za taką cenę to raczej tam coś musiało być większego robione.
@twinzpl: ej, ale to zdjęcie "PO DZWONIE" pokazuje tylko tyle, że zdjęli z niego pas przedni, maskę i błotniki - maska (i pewnie błotniki?) sa z aluminium, którego w praktyce nie da się naprawić. Przód zapewne pogięty, chłodnice i lampy rozbite/połamane - nic szczególnego.

Także to kolejne pierdzielenie kotka przy pomocy młotka "PACZTA LUDZIE JAKI ROZBITEK" ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
@Sm3rf1k: @DirtyS: Dokładnie, nazwałbym to auto po stłuczce, odkręć przykręć, błotnik, pas przedni, belka, absorber, zderzak, maska, lampy, chłodnice, jakieś kierownice powietrza i gówna - czyli nic z tych rzeczy nie wypływa na konstrukcję samochodu, no ale właśnie, ktoś kto się kompletnie nie zna powie "o #!$%@?" bo przód zdjęty, a to jest 3-4h roboty ubrać to wszystko