Aktywne Wpisy

klocus +110
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

Wylogowało mnie z FB. Podczas próby logowania dochodzę do momentu dwustopniowej weryfikacji i dostaje kod z numeru +48789238400 zamiast od FACEBOOK, jak to zazwyczaj miało miejsce. W google znalazłem opinię, że numer ten to „oszust włamujący się na fb”. Miał ktoś podobną sytuację? Co z tym zrobić? Zmiana hasła coś da?
#facebook #bezpieczenstwo #hacking #oszukujo #kiciochpyta #kradziez
+48 502 903 721
+48 518 836 143
+48 516 590 939
+48 513 714 474
Przy
@virusriddle: Cały czas było to na telefonie i mobilnym necie. Przychodziły z tego samego numeru, a po pewnym czasie już z innego
@virusriddle:
@nimnul:
Kody przestały przychodzić W OGÓLE.
W tej chwili sytuacja wygląda tak, że próbowałem zmienić hasło, wylogowałem przy tym ze wszystkich urządzeń, jednak, żeby zakończyć proces resetowania hasła zawsze dochodzę do momentu, kiedy muszę wpisać kod z SMSa. Który już nie przychodzi. Sytuacja zgłoszona do FB, ale nie wiadomo czy i kiedy odpiszą (mieli wkrótce).
Będzie beka jak się za tydzień okaże, że te
Komentarz usunięty przez autora
@khebf:
@virusriddle:
Konto odzyskane. To były SMSy od Facebooka rzeczywiście. Można się rozejść :D
O ile dobrze rozumiem stało się tak dlatego że dostałem (inny) SMS wysłany z nowo skonfigurowanego telefonu Xiaomi który:
1. używa googlowej apki do SMS/wiadomości
2. miał domyślnie włączone funkcje chatu (RCS, następca SMS), którego chyba nie wspiera mój operator (nju)