@Skyler: Przede wszystkim musiałbyś wymienić procesor. Mój i5 7600 nie dawał rady w bardziej zaawansowanych produkcjach (nie licząc Sants & Sinners). Jako GPU z kolei mam GTX 1060 i jak na razie radzi sobie ze wszystkim w połączeniu z nowym procesorem, choć mogłoby być lepiej.
@Raffael: U mnie na 7600 miałem problemy głównie w multi. No Man's sky było niegrywalne, Pavlow VR na zombie mapach potrafił spaść do 20 fps. Phasmafobia potrafiła się dławić w losowych momentach Wywalało mnie z czatów głosowych podczas ładowania gier albo muliło je w trakcie tak mocno, że nie byłem w stanie nic zrozumieć.
@FreakyYak: odzpowiedź jest tylko jedna.. Jeszcze jak! Po głowie kiedyś chodził mi Xbox albo PS, ale okazuje się, że w cenie o wiele niższej można kupić sprzęt dający o wiele więcej frajdy i do tego jest przenośny. Gram głównie w gry ze steam bezprzewodowo przez Virtual Desktop i działa to świetnie. Nie wyobrażam sobie jako można grać z kablem. Imersja jest kozacka, jaram się dalej mocno tym sprzętem. :D Z
#oculus #oculusquest #vr
Po głowie kiedyś chodził mi Xbox albo PS, ale okazuje się, że w cenie o wiele niższej można kupić sprzęt dający o wiele więcej frajdy i do tego jest przenośny. Gram głównie w gry ze steam bezprzewodowo przez Virtual Desktop i działa to świetnie. Nie wyobrażam sobie jako można grać z kablem. Imersja jest kozacka, jaram się dalej mocno tym sprzętem. :D
Z