Aktywne Wpisy

Watchdog_Polska +1020
Za tydzień wybory - idźcie głosować, ale nie dajcie sobie wcisnąć "referendum"!
Jak to zrobić?
Jeśli czujecie się niedoinformowani, o jakim referendum mowa i jak brzmią pytania, możesz o nich przeczytać na stronie Państwowej Komisji Wyborczej.
Więcej
Jak to zrobić?
> Przy wydawaniu kart wyborczych odmów przyjęcia karty referendalnej.
> Pamiętaj, aby odmowa została odnotowana w spisie wyborców i pokwitowana twoim podpisem.
> Weź karty wyborcze tylko do Sejmu i Senatu. Zagłosuj w wyborach parlamentarnych.
Jeśli czujecie się niedoinformowani, o jakim referendum mowa i jak brzmią pytania, możesz o nich przeczytać na stronie Państwowej Komisji Wyborczej.
Więcej
Buczeska +18
Hej
Właśnie zauważyłam jak typ zaparkował na miejscu dla dużej rodzinki na parkingu galerii Bronowice i poszedł sobie na siłkę
Był sam rzecz jasna. Gdzie go mozna #!$%@?? Jest za to w ogóle jakiś mandat?
Nie lubię cwaniactwa, a typ jest leniwa bulwa bo chciał stanąć jak najbliżej wejścia.
I nie podróżował autem za mniej niż 250k, więc to nie tak że ten mandat sprawi że będzie #!$%@? gruz.
#krakow #prawo #
Właśnie zauważyłam jak typ zaparkował na miejscu dla dużej rodzinki na parkingu galerii Bronowice i poszedł sobie na siłkę
Był sam rzecz jasna. Gdzie go mozna #!$%@?? Jest za to w ogóle jakiś mandat?
Nie lubię cwaniactwa, a typ jest leniwa bulwa bo chciał stanąć jak najbliżej wejścia.
I nie podróżował autem za mniej niż 250k, więc to nie tak że ten mandat sprawi że będzie #!$%@? gruz.
#krakow #prawo #

Na szczęście, zanim runął, zdążyliśmy z ziomkiem, co prowadzi kanał TraPL, nagrać ostatni materiał kończący tę inbę. Film w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję, że tym razem nie popełniliśmy bezbeka, a jeśli tak to z góry przepraszam xD Tak więc, to ostatni post z bałwanem Najmanem. To była naprawdę wspaniała inba, nie zapomnę jej nigdy, elo xD
#najman #stanowski #kanalsportowy #heheszki #youtube
Komentarz usunięty przez autora
@zloty_wkret: w sumie nie taki głupi pomysł, @bvrvn: zagadaj gdzieś do Najmana, jak ma dystans do siebie to może wystawi na WOŚP jak kurtkę i parę groszy wpadnie, może Stanowski będzie chciał mieć Najmana w płynie;)