Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Może i mam te 21lat i młodo wyglądam no ale na moje średnio 8 podróży w miesiącu pierwszy raz się spotkałem z taką bezpośredniością ze strony kierownika pociągu. Sam zwracam się zawsze do ludzi z szacunkiem i oczekuję tego samego
Jakbyście kolejarze chccieli sprawdzić która to Wasza koleżanka z pracy to jadę właśnie pociągiem EIP 8300 #pkp #kolej
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie masz kija w dupie, było po prostu grzecznie zwrócić uwagę że nie jesteście na stopniu przyjacielskim :). A większość komentarzy tutaj to po prostu ludzie którzy mają braki w elementarnym dobrym wychowaniu. Dla tych co zaraz będą ze mną polemizować zadam pytanie. Jak jesz z kimś przy stole to pierdzisz albo dlubiesz w nosie?
Mam 27 lat a ktokolwiek na mnie
@Almaak
zabrakło "siemanko"
po "siemanko" można "podświetl", a nawet "podświetl mordeczko" ( ͡° ͜ʖ ͡
Oczywiście