Aktywne Wpisy

DywanTv +20

GryzeKisiel +6
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

No proszę, mój OP7 właśnie dostał andka 11. Po aktualizacji widzę kakieś zmiany "na siłę", trzeba będzie popatrzeć.
"Always-On-Display feature is under internal test and will be released in subsequent versions. In this build, you can use the "Ambient Display" by picking up your phone or tapping the screen, it can be turned on in the Settings."
Komentarz usunięty przez autora
System pozwala wybrać, żeby przy powiadomieniach (z ambient light) jakieś paski latały przy krawędziach ale u mnie nie działa. Może na zaokrąglonych krawędziach OP7pro to działa.
@plumaS: przechodziłem z 9>10>11 i keine problemen :) Przychodziło normalne info o dostępnej aktualizacji.